De leukste jurkjes voor… jezelf!

jurken

Ik heb het vermoeden dat veel moeders dit wel gaan herkennen. Je shopt regelmatig voor je kinderen, maar je vergeet jezelf wel eens. Het overkomt mij wel eens en dan sta ik uiteindelijk voor de kast te kijken en weet ik echt niet meer wat ik aan moet doen. Herkenbaar? Daarom besloot ik eens een artikeltje te maken over kleding voor jezelf, in plaats van voor je kinderen. Met dit weer draag ik het liefst jurkjes en daarom deel ik vandaag mijn favoriete jurkjes met jullie!

Leuke jurken voor deze zomer

De eerste jurkjes zijn van het merk Geisha. Ik ken dit merk eigenlijk nog niet zo heel goed, maar ik vind vooral de jurkjes van dit merk heel erg leuk. De middelste is mijn favoriet. Perfect voor warme dagen en ik vind hem ook gewoon erg leuk. De linker jurk kost € 79,99, de middelste € 79,99 en voor de rechter jurk betaal je € 49,99.

h en m

Ik moet toegeven dat ik een beetje een haat/liefdeverhouding heb met de H&M. Een paar jaar geleden bestond zo ongeveer de helft van mijn kledingkast uit items van H&M, maar dat is nu niet meer zo. Ik vind de levertijd bijvoorbeeld ontzettend lang, maten zijn vaak uitverkocht en mijn bestellingen zijn nu al een paar keer geannuleerd. Als ik in de stad ben loop ik vaak wel even bij H&M naar binnen, maar ik bestel er steeds minder vaak iets. Toch besloot ik even te kijken welke jurken H&M momenteel verkoopt en ik zag een paar erg leuke exemplaren. De linker is mijn favoriet, ik vind dat kleurtje zo leuk! Ik vraag me alleen af of het me wel staat… Nou ja, er is maar één manier om erachter te komen; door hem even te passen. Alle drie deze jurken kosten trouwens € 19,99.

ms mode

En dan als laatste, de winkel waar ik de laatste tijd regelmatig shop; MS Mode. Hier is ook het jurkje dat ik op de foto bovenaan draag van. Ik krijg daar heel veel complimenten op en mensen vragen regelmatig waar hij van is. Nou, van MS Mode dus! Het linker en rechter jurkje kosten € 24,00 en de middelste kost € 34,99.

Zijn jullie ook zo gek op jurkjes?

mbm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.