NEW IN: SIERADEN VAN LAUZZ.NL

Ik houd van sieraden en toen ik op zoek was naar een leuke sieradenwebshop kwam ik Lauzz.nl tegen. Deze webshop verkoopt armbanden, ringen, kettingen, oorbellen en andere sieraden, maar ze verkopen ook bikini’s! Ik bestelde een paar oorbellen en twee armbanden.

Lauzz.nl is in 2011 opgestart door Mascha, omdat ze een webshop miste waar je betaalbare sieraden kon kopen. Dit is goed gelukt met de webshop, want Lauzz.nl verkoopt erg leuke sieraden voor een betaalbare prijs. 
De verzending is ook lekker snel, je ontvangt de sieraden binnen 1 à 2 dagen en je betaalt maar € 0,99 verzendkosten. De sieraden worden in een bubbeltjesenvelop verstuurd en ze zitten in schattige zakjes. 
Over de kwaliteit van de sieraden ben ik erg tevreden! Ze zijn stevig en er zijn geen delen die snel los zullen laten. Alles is mooi afgewerkt en daardoor zou ik zo weer iets bestellen bij Lauzz.nl

45 gedachten over “NEW IN: SIERADEN VAN LAUZZ.NL

  1. Eline schreef:

    Mooie sieraden! Ik ga zeker eens een kijkje nemen op de site! Leuke blog heb je! Ik volg je, volg je me terug of wil je misschien nog eens een kijkje nemen op men blog?
    Eline xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.