JELLY PONG PONG CARIBBEAN SUN BRONZER DUO

Dit product zat in de Vipbox van januari en ondanks dat ik ’s winters eigenlijk bijna nooit bronzer gebruik, was ik wel heel benieuwd naar dit product. In de zomer gebruik ik het wel regelmatig, omdat mijn make-up dan vaak net iets te licht is.

Deze bronzer is van het merk Jelly Pong Pong, een merk waar ik niet echt bekend mee was. Ik had er wel eens van gehoord, maar daar hield het wel mee op. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe merken te ontdekken en ik was erg benieuwd naar de swatches van dit product. 

De kleuren zijn best heftig, zeker voor mijn huid. De pigmentatie is heel goed, en daardoor moet je het echt heel licht aanbrengen. Vooral de bronzer is echt te donker voor mijn huid, hoe licht ik het ook opbreng. Ik ga het in de zomer, als ik wat bruiner ben, zeker nog een keer proberen, maar nu ziet het er niet uit. Ook de blush moet ik echt licht aanbrengen, maar dan nog is het niet helemaal mijn kleur. Ik denk dat deze duo geschikter is voor een iets donkerdere huid. 

14 gedachten over “JELLY PONG PONG CARIBBEAN SUN BRONZER DUO

  1. Kirsty schreef:

    Ik heb hem ook en vind de bronzer inderdaad wat te donker nu, maar de blush kan ik nu al wel dragen als ik hem heel lichtjes aanbreng 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.