Toetsweek

Jullie kennen het wel; toetsweek. Vandaag begint mijn toetsweek en meteen heb ik drie toetsen. In totaal heb ik er deze twaalf. Op dit soort momenten merk je wel dat je een versnelde opleiding doet, omdat alle toetsen in een jaar gemaakt moeten worden, zitten de toetsweken bomvol. 

Vandaag begin ik met de vakken Engel, word en archiveren. Allemaal leervakken, dus gisteren heb ik best een tijdje zitten leren. Eigenlijk had ik al eerder willen beginnen met leren, maar ik kan echt absoluut niet plannen. Wat ik ook probeer, het komt er altijd op neer dat ik op het laatste moment pas ga leren. Inmiddels heb ik het plannen eigenlijk een beetje opgegeven, want ik weet wel dat het toch niet lukt. Hopelijk ga ik alle vakken in een keer halen, want de herkansingen zijn ’s avond en dat zou betekenen dat ik dan waarschijnlijk van half 9 ’s ochtends tot ’s avonds laat op school zit. Let’s hope for the best!

29 gedachten over “Toetsweek

  1. Katy schreef:

    Succes met leren! Ik ben er vandaag net vanaf. Alleen ze zijn mijn toets blaadjes kwijt dus nu kan ik voor geschiedenis geen cijfer krijgen. Moet echt mij weer overkomen!

    xxx Katy ^^!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.