Lauren Conrad, ‘The Fame Game’

Jullie kennen haar allemaal nog wel uit The Hills, maar daarnaast is ze ook modeontwerper en schrijfster. Een paar jaar geleden schreef ze de trilogie ‘LA Candy’, ‘Sweet Little Lies’ en ‘Sugar and Spice’. Deze boeken vond ik geweldig en daarom ben ik dan ook erg blij dat ze met een nieuw boek komt, ‘The Fame Game’.
In ‘The Fame Game’ komen een aantal personages voor die ook in Lauren’s vorige trilogie voorkwamen, namelijk Trevor, Madison, Jane en Sophia. Hieronder kun je lezen waar het boek over gaat:
 
“Madison Parker made a name for herself as best frenemy of girl-next-door-turned-reality-celeb Jane Roberts in the L.A. Candy books. Now she’s ready for her turn in the spotlight and she’ll stop at nothing to get it. But with backstabbing friends and family, relentless paparazzi, and tabloid scandals she can’t control, Madison is going to have her work cut out for her. Filled with characters both familiar (producer Trevor Lord and sister-from-hell Sophia) and new (Carmen, daughter of Hollywood royalty, and Jill, a struggling musician), Lauren Conrad’s The Fame Game dishes gossip and drama at every turn.” 
 
Dit boek is vanaf vandaag in de VS te koop, wanneer het boek in Nederland uitkomt is nog niet bekend. Ik denk dat we op een vertaling nog wel even moeten wachten, maar ik vind het ook prima om het boek in het Engels te lezen. Vaak zelf fijner, omdat vertalingen soms heel erg slecht kunnen zijn.
Zijn jullie ook zo benieuwd naar dit boek?

32 gedachten over “Lauren Conrad, ‘The Fame Game’

 1. Hanna schreef:

  YES! ik heb de eerste 2 boeken gelezen, binnenkort ga ik de derde lezen en dan over een tijdje misschien wel de 4e! woehoeee, ik ben blij haha. liefs!

 2. Sootjeelina schreef:

  Ik wil dat boek zo graag lezen! Ik heb er al heel veel over gezien op Lauren's site, ben er heel benieuwd naar. Ik vond de LA Candy-boeken ook echt geweldig, dus deze ga ik zeker halen!

  xoxo Sootjeelina <3

 3. Cherel schreef:

  Ik heb haar eerste twee boeken gelezen en die vond ik erg leuk! Toch zal ik deze niet gaan kopen, omdat ik graag haar boek Style nog wil hebben 🙂
  xoxo

 4. Miilou schreef:

  Ik koop eigenlijk nooit boeken, maar toen LA Candy kwam heb ik die wel gekocht, helaas pas voor de helft gelezen en toen ging hij uit elkaar vallen. Ik denk dat de pagina's niet goed vastgelijmd zaten want de pagina's kwamen er gewoon uit :'(

 5. Tessa: schreef:

  Ik heb haar eerste twee boeken gelezen, echt super leuk.
  Het derde deel is een beetje langs me heen geschoten, maar denk dat het dan twee nieuwe boeken worden! Leuke post!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.