NYC Mint Macaroon

NYC Mint Macaroon
Het merk NYC is al een tijdje te koop bij Kruidvat, maar ik had er nog nooit een nagellak van gekocht. Toen ik deze kleur zag, was ik meteen verliefd! Ik vind mint kleurtjes sowieso heel erg leuk, maar een mint kleurige nagellak had ik nog niet.
NYC Mint Macaroon

Ik vind het altijd leuk om een nagellak van een ander merk uit te proberen en NYC is me erg goed bevallen. Het kwastje is redelijk breed, maar zeker niet te breed. De structuur van de nagellak is erg fijn. Niet te dik, niet te dun, maar gewoon makkelijk te verdelen over je nagels. De kleur dekt redelijk goed. Na één laag heb je al een mooie kleur, na twee lagen is de kleur no iets mooier. Ook is de nagellak redelijk snel droog.

Cijfer: 8
Hebben jullie ervaring met nagellak van NYC?

 

39 gedachten over “NYC Mint Macaroon

  1. Deborah schreef:

    Deze kleur is erg mooi!

    Ik heb maar 1 nagellak van NYC en die dekte jammer genoeg niet zo goed 🙁 , wat ik wel jammer vind, want het is wel een hele mooie kleur..

  2. Lana. schreef:

    Leuk kleurtje :), heb zelf de lila kleurige van die 'collectie' :). Ik vind de lakjes van NYC over het algemeen wel fijn lakken, alleen ik grijp toch sneller naar de nagellakjes van Catrice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.