Lemax Star Nagellak

Deze week kreeg ik een pakketje binnen van Wahirabeautywebshop.nl met daarin onder andere deze twee nagellakjes van Lemax Star in de kleuren neon roze en neon oranje. Neon kleuren zijn deze zomer echt een trend en vooral de roze kleur vind ik heel erg leuk. 

Ik vind de roze kleur heel erg leuk, het is echt barbie-roze. Je moet er van houden, maar ik vind het leuk. De nagellak is erg makkelijk aan te brengen. Het kwastje is smal, maar wel fijn om mee te werken. De structuur van de nagellak is precies goed. Op de foto heb ik twee lagen op, maar de dekking is nog niet helemaal goed. Als je goed kijkt, zie je nog kleurverschil op mijn nagels. 
Een groot pluspunt van deze nagellak is dat deze heel snel droogt. De eerste laag is echt bijna meteen droog en ook de tweede laag droogt heel erg snel.
Cijfer: 8
De oranje nagellak dekt wat beter dan de roze, maar de keur vind ik iets minder mooi. Het doet me heel erg denken aan het EK voetbal en koninginnedag, maar daarvoor is het natuurlijk wel erg leuk. Verder ben ik over deze nagellak ook erg positief, het kwastje en de structuur is goed en ook deze nagellak droogt echt heel snel.
Cijfer: 8
Deze nagellak is te koop via Wahirabeautywebshop.nl en kost maar €1,00.

46 gedachten over “Lemax Star Nagellak

 1. Loes schreef:

  Wat een leuke nagellakjes! De potjes alleen al zijn superschattig! En ik vind de kleurtjes ook erg mooi! vooral de laatste is lekker opvallend, goed voor het EK haha!

 2. ♥♥Fashion-LadyLovely♥♥ schreef:

  HI meid

  leuke potjes..!
  Lekker opvallend kleurtje!!

  Ik heb een vraag misschien weet jij dit of iemand anders die dit leest,..
  Als je op mijn blog bent en je kijkt bij volgers, dan staat er niks meer alleen dit

  Onze excuses…

  Deze gadget is onjuist geconfigureerd. Hint van webmaster: zorg dat de 'Friend Connect-instellingen – start-URL' overeenkomt met de URL van deze site.

  Ik snap er dus niks van. Kan je mij helpen!?
  Groetjes

 3. Katy schreef:

  Aww wat cute! Alleen voor de flesjes zou ik het al willen kopen <3! En ik vind de kleuren er mooi uitzien op je nagels <3! Heel leuk en ook gelukkig niet zo duur ^^!

  xxx Katy ^^!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.