Catrice Sold Out Forever

Ik ben echt verliefd op dit kleurtje en toen ik hem tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat zag, kon ik hem ook absoluut niet laten liggen. Wat een mooi kleurtje! 

Ik vind de kwastjes van Catrice heel fijn, ze hebben een heel fijn formaat, waardoor je er erg makkelijk mee kunt lakken. Ook de structuur van deze nagellak is heel fijn. De nagellak dekt redelijk, maar je hebt wel twee lagen nodig. Na de tweede laag vind ik de kleur echt prachtig. Het nadeel van deze nagellak is dat het echt lang duurt voordat deze droog is. Dit is geen nagellak die je nog snel even op doet voordat je weggaat, dan kun je beter een nagellak van bijvoorbeeld Rimmel of Essence gebruiken. Toch ben ik erg tevreden over deze nagellak!

Cijfer: 9

45 gedachten over “Catrice Sold Out Forever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.