Hegron Sun Spray

Ik verbrand redelijk snel en daarom ga ik nooit zonnen zonder zonnebrandcrème, maar ik vind het zonde om daar heel veel geld aan uit te geven. Daarom ben ik naar Action gegaan en daar zag ik deze sun spray staan. De spray kost nog geen 3 euro, wat echt heel weinig is voor een zonnebrandcrème. Ik was erg benieuwd naar dit product, ik vroeg me af of het kwalitatief goed kon zijn voor zo’n lage prijs, maar ik besloot het te proberen.

De spray is erg fijn in gebruik. Ik gebruik sowieso liever een spray dan een crème, omdat ik het makkelijker vind om het te verdelen. Deze spray is echt makkelijk te verdelen en het trekt snel in, wat echt een pluspunt is. Ook de geur is prima, niet heel bijzonder, maar gewoon een typische zonnebrandgeur. 
Dan het belangrijkste; doet het zijn werk? Ja, zeker. Ik heb heerlijk in de zon gelegen, maar ik ben niet verbrand. Daarentegen ben ik wel bruin geworden. Ik ben dus erg tevreden over deze sun spray.
Cijfer: 9

19 gedachten over “Hegron Sun Spray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.