Lenns creepy uitspraken

creepy uitspraken

Zo nu en dan zegt Lenn dingen waarvan ik denk ‘hè?’. Dingen die eigenlijk helemaal nergens op slaan, en vaak ook wel een beetje creepy zijn. Vaak begint het verhaal met ‘vroeger, toen ik groot was…’. En hoe hij erbij komt? Ik heb echt geen idee!

Foto van een auto

De eerste keer dat hij iets zei wat een beetje creepy was, was toen ik op mijn telefoon op Facebook aan het scrollen was en Lenn meekeek. Lenn zag een foto van een hele oude auto, eentje uit de jaren ’20. ‘Daar ging ik vroeger ook in’, vertelde Lenn. ‘Oh ja joh?’ ‘Ja, vroeger, toen ik groot was.’ ‘Heb je dat gedroomd?’ ‘Nee, ik was toen groot en ik mocht van papa alleen in die auto rijden. Niet deze papa, maar een andere papa.’ Vervolgens ging hij verder spelen en ik dacht ‘hè?’.

‘Vroeger toen ik naar de gevang moest’

Iets wat vaker terugkomt, is dat hij ‘vroeger, toen hij groot was’, naar de gevangenis moest. Hij vertelt dat hij nog een kindje was, maar een heel groot kindje. Samen met heel veel andere grote kindjes moest hij met de politie mee naar de gevangenis en daar was het donker. Dat vertelt hij alsof het de normaalste zaak van de wereld is, en meer wil hij er niet over vertellen.

‘Jongens moeten werken en meisjes niet’

‘Mama, jongens moeten toch werken en meisjes niet?’ Ik legde hem uit dat kinderen niet hoeven te werken, en als je groot bent gaan jongens en meisjes allebei werken. ‘Maar vroeger was ik een kindje en moest ik met papa mee naar zijn werk. Daar moest ik ook werken.’ Wat hij precies moest doen, weet hij niet meer. Wel weet hij dat hij 5 jaar was en alleen jongetjes moesten werken.

Anarchistisch symbool

De meest recente creepy actie was toen hij een anarchistisch symbool op zijn hand had getekend. Althans, dat is wat ik erin zag. Toen ik vroeg wat het was, vertelde hij dat het ‘gewoon mooi’ was. Ik snapte eerst niet hoe hij erbij kwam, want hij heeft geen idee wat het symbool betekent en hij kent de letter A ook helemaal niet. Na even Googelen kwam ik erachter dat het vrij veel voorkomt als tattoo, en misschien heeft hij dat een keer gezien. Hij vindt tatoeages altijd heel mooi, dus misschien heeft dit indruk op hem gemaakt.

Hoe komt hij erbij?

Het anarchistische symbool is dus te verklaren, maar de andere dingen niet echt. Zou hij het gedroomd hebben? Heeft hij er iets over gezien op televisie? Heeft het te maken met reïncarnatie? Ik moet zeggen dat ik daar niet helemaal in geloof, maar ik sluit het ook niet 100% uit. Hoe dan ook; het zijn rare verhalen, maar ik moet er telkens ook wel om lachen!

Zeggen jullie kinderen wel een creepy dingen?

5 gedachten over “Lenns creepy uitspraken

 1. Susanne Engel schreef:

  Dylan zei vroeger ook dat soort dingen, zoals toen hij vier was mocht hij een oorbel, iets wat hij altijd graag wilde en op een gegeven moment zei hij…… Vroeger toen ik groot was had ik in min andere oor een oorbel…… Of toe hij voor in Heft fietsstoeltje zat en ik volledig de weg kwijt was zei hij mama hier was ik al een keer we moeten deze kant op…..en zowaar loodste hij ons weer naar bekend terrein.
  Ik vond het juist uiterst interessant.
  Helaas sluit hij er zich volledig van af nu hij volwassen is, hoewel hij wel weet dat er iets is

 2. Tineke schreef:

  Ik geloof wel in reïncarnatie. Vroeger toen ik een jaar of 1,5 was, stond ik in de box en deed mijn hand in de lucht en zei heil hielle (heil Hitler). Ik had op latere leeftijd altijd nachtmerrie’s dat ik moest marcheren en eentje waarin ik terug de tijd in ging in mijn moeders buik zat en uiteindelijk bij een ander gezin terecht kwam. Van het andere gezin kan ik mij niets herinneren en mijn moeder verliezen was altijd een grote angst. Misschien dat mijn angst en fantasie met mij aan de haal zijn gegaan. Maar nu ik volwassenen ben heb ik er toch wel mijn vraagtekens bij. Ik kan mij nu trouwens niets meer herinneren van dit alles, alleen de nachtmerries over marcheren vaag

 3. Heleen schreef:

  Oh maar ik geloof dat wel hoor. Er zijn wel meer dingen die we niet kunnen verklaren toch ??‍♀️Zo zijn mijn dochter(3jr) laatst tegen dr vader: papa er staat iemand achter je. Toen mijn vriend vroeg waar wees ze en zei t t nogmaals. Vervolgens zei ze: nu is hij weg.
  Heleen onlangs geplaatst…Shit Happens; een hilarisch spel!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.