Leuke peutertraktaties

traktaties

Volgende maand wordt Nomi 3, en dat is de eerste keer dat ze gaat trakteren. Maar dan komt de vraag, wát gaat ze dan trakteren? Ik heb het aan Nomi gevraagd en zij komt niet verder dan ‘lekkers’, dus ik ging zelf op zoek. En ik kwam erachter dat veel van mijn collegabloggers over hele leuke traktaties hebben geschreven, dus daar maak ik even gebruik van!

frozen traktatie

Frozen traktatie

Nomi is groot fan van Frozen, dus hier zou ze heel blij van worden. En volgens mij vinden bijna alle kinderen eierkoeken wel lekker! Hoe je het precies maakt en wat je ervoor nodig hebt, vind je via deze link op de blog van Charlotte.

hello kitty cupcake

Hello Kitty cakejes

Voor deze traktatie kun je zelf cupcakes bakken, maar je kunt ook gewoon kant en klare cakejes halen. Daar doe je een leuk Hello Kitty cupcakebakje omheen, een stekertje erin, een stift erbij en folie eromheen. Meer hierover vind je op de blog van Marjo.

flaminco roze koek

flaminco’s

Nomi is gek op roze koeken, dus ook dit is zeker een optie! En bij haar klasgenootjes zal dit vast ook goed in de smaak vallen. Wat je ervoor nodig hebt lees je in dit artikel.

dieren traktatie

Dierentraktaties

Een tijdje geleden kreeg Nomi van een klasgenootje een traktatie met speelgoeddiertje eraan. Ze was er helemaal blij mee, en ze speelt er regelmatig mee. Ook Janske maakte een traktatie met dieren, en deze diertjes hebben een doosje rozijntjes op hun rug. Hartstikke leuk en ook erg geschikt wanneer school graag wil dat er gezonde traktaties getrakteerd worden. Meer hierover lees je op de blog van Janske.

stroopwafel

Stroopwafelhartje

Deze traktatie ziet er hartstikke leuk uit, en hij is ook geschikt om samen met je kind te maken! Het is namelijk helemaal niet moeilijk, en wél hartstikke lekker. Ik vond hem op Lovethat.nl.

oreo lolly

Oreo lolly

En last but not least; de Oreo lolly’s die jullie op de eerste foto al zagen. Ik krijg al trek als ik ernaar kijk! Deze mooie creatie is bedacht door Esther, en op haar blog lees je hoe je ze precies maakt.

Welke traktatie is jouw favoriet?

4 gedachten over “Leuke peutertraktaties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.