Leuke uitspraken van Lenn – deel 6

uitspraken

Het is alweer eventjes geleden dat ik leuke uitspraken van Lenn heb gedeeld met jullie. Hij zegt regelmatig grappige (en soms ook wel vreemde dingen) en vandaag deel ik er weer een paar met jullie. Lees je mee?

Leuke uitspraken van Lenn

  • Ik vroeg aan Lenn ‘Wil je de pyjama met de hond erop aan?’. Waarop hij een beetje geïrriteerd rreageerde met ‘Maakt me niks uit, ik kan er toch niet mee spelen, ik kan hem alleen maar aan doen!
  • Toen gemeentewerkers met de stoep voor ons huis bezig waren geweest, ging Lenn even kijken of het er anders uitzag. Hij kwam naar binnen rennen en riep ‘Oh mijn hemeltje, ze hebben de stoep niet geveegd! Nou moeten wij de stoep maar snel gaan vegen!
  • Eén van mijn favoriete uitspraken was ‘Ik draaide mijn ogen net en volgens mij zijn ze nu omgewisseld van plek!
  • Toen Nomi en Lenn hun kamers op moesten ruimen, vroeg Lenn ‘waarom hoef jij eigenlijk nooit je kamer op te ruimen?‘.
  • Manlief wilde met Lenn gaan ‘schatzoeken’ met de metaaldetector, maar Lenn kon niet de goede laarzen vinden en riep ‘Maar ik kan toch niet schatzoeken zonder mijn archeologenlaarzen!
  • Iets wat hij heel vaak zegt en wat eigenlijk meer valt onze zijn creepy uitspraken is ‘Eigenlijk is je hele leven nep. Alles is een droom‘.
  • Lenn kwam naar binnen rennen, opende zijn schatkist en begon te zoeken naar iets. Toen ik vroeg wat hij deed zei hij ‘Ik ga mijn vuurwerk uit mijn schatkist halen. Weet je wel wat er kan gebeuren joh? Straks ontploft het binnen nog! En dan komt er oorlog!‘ (maak je geen zorgen, het was van dat vuurwerk wat je bij de Action kunt kopen en wat al was afgegaan).
  • Ik hoorde hem spelen met zijn knuffels en hij vroeg ze ‘Ben je een jongen of een meisje?‘ met een piepstemmetje reageerde hij ‘allebei!‘ en vervolgens zei Lenn met zijn eigen stem ‘Oh, je bent echt heel schattig!‘ Ik denk dat hij iets aan het naspelen was, want op de camping vroegen kinderen regelmatig of hij een jongen of een meisje was. Oh, en zelf wil hij absoluut niet schattig genoemd worden, want volgens hem is dat voor kleine kinderen!
  • Lenn liep zonder iets te zeggen naar buiten en ik vroeg hem of hij naar zijn boomhut ging. Zijn antwoord was ‘Nee, ik hoef vandaag niet te werken, ik ben een dagje vrij!
  • Op de kinderboerderij vroeg Lenn aan Nomi ‘Ga je mee naar mijn vriendin?’ Nomi vroeg ‘Welke vriendin?’ waarop Lenn antwoordde ‘Welke vriendin? De geit natuurlijk, wat denk jij dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.