Leuke uitspraken van Nomi – deel 8

Toen Nomi een peuter was, deelde ik voor het eerst haar leuke uitspraken online. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en ik schrijf het nog steeds op als ze iets leuks zegt, zodat we dat in de toekomst nog terug kunnen lezen. Veel van jullie vinden het leuk om die uitspraken te lezen, en daarom deel ik er vandaag weer een paar met jullie.

Leuke uitspraken van Nomi

  • Soms stellen kinderen vragen en dan denk je, hoe kom je daar nou weer bij? Dat was precies wat ik dacht toen Nomi vroeg; ‘Wat nou als een baby in de buik homo is en verliefd wordt op zijn tweelingbroertje?’
  • Toen het een tijdje geleden opeens begon te sneeuwen, was Nomi er zo van onder de indruk dat ze riep ‘Kijk, het regent sneeuwvlokjes!
  • Nomi kan soms slecht inschatten wat er wel en niet bestond toen ik een kind was. Toen ik haar vertelde dat wij vroeger geen mobiele telefoons hadden, vroeg ze ‘Ook geen auto’s?’
  • Ik kwam een oude foto tegen van Nomi waarop haar haar een stuk korter had. Ik liet het aan Nomi zien en vroeg of ze dat niet weer een keertje wilde, want ik denk dat dat nu ook heel leuk zou staan. Haar reactie was ‘Meid, jij snapt mijn stijl gewoon niet. Mijn stijl is lang haar.’ Oké dan, puber…
  • Ze lag op bed een filmpje aan het kijken en toen ik vroeg of ze zich vermaakte, zei ze ‘Ja, ik ga hier relaxt op!’
  • Laatst zei ik ’s ochtends tegen haar dat ze zich klaar moest gaan maken voor school. Haar reactie was ‘Ik hoef niet meer naar school, ik weet alles al’
  • We hadden het over het geloof en ik vroeg aan Nomi of ze dacht dat God bestond. Daar had ze een heel duidelijk antwoord op: ‘God bestond vroeger wel, toen heeft hij de wereld gemaakt. Maar nu bestaat God niet meer.’
  • In een drukke metro in Parijs vroeg ik ‘Wat vond je het leukste vandaag?’ Nomi verstond me niet en zei ‘Wat? Zei je Harry Styles?’ Ehm, nee.
  • En nog eentje over haar idool: ‘Mama, ik weet wel dat Harry Styles te oud is om mee te trouwen. Maar ik wil zo graag dat hij mijn stiefvader wordt!’ Nou kind, dat gaat niet gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.