LEUKE VOORUITZICHTEN

Ik dacht, het is tijd om een keer te schrijven over iets waar ik nog niet eerder over heb geschreven. Telkens artikelen over hetzelfde onderwerp schrijven is voor jullie natuurlijk niet leuk, en toen bedacht ik dit. De komende tijd staan me een aantal hele leuke dingen te wachten, en daar heb ik een lijstje van gemaakt. 

♥ Het eerste vooruitzicht is natuurlijk november, omdat we dan ons kindje verwachten. Ik heb er heel veel zin in en ik word steeds nieuwsgieriger!

♥ In oktober is eindelijk het nieuwe seizoen van The Vampire Diaries te zien! Ik kan niet wachten!

♥ Volgende week dinsdag ga ik naar de opening van de Primark in Enschede. Eindelijk een Primark die lekker dichtbij is 🙂

♥ Over vier weken weer een echo. Dan hebben we de baby bijna 10 weken niet gezien, dus daar kijk ik wel naar uit!

♥ Ik vind het heel jammer dat de zomer bijna voorbij is, maar als ik straks weer meer thuis ben, heb ik wat meer tijd om dingen in huis te doen. En ja, dat is echt nodig. Alle spullen die eerst in de babykamer stonden, liggen nu in een ander kamertje, waar het echt een bende is. Ik ga binnenkort dus eens flink opruimen.

♥ De babykamer afmaken. Het meeste hebben we, maar het is nog niet helemaal af. Ik wil er niet te lang mee wachten, want de baby kan natuurlijk ook te vroeg komen. Dit soort dingen vind ik echt heel leuk om te doen.

♥ Weer meer bloggen. De laatste tijd hebben jullie wel gemerkt dat ik heel weinig artikelen online zette, maar ik had er echt geen tijd voor. De komende tijd wel weer, dus jullie gaan weer meer van me horen. 

Waar kijken jullie naar uit?

24 gedachten over “LEUKE VOORUITZICHTEN

  1. Joyce Jeroense schreef:

    Hele mooie vooruitzichten! Wat ontzettend leuk dat jullie een kindje verwachten. Ik wens jullie veel geluk 🙂 Ik kijk uit naar aankomend school jaar omdat ik dan hopelijk mijn havo diploma in ontvangst mag nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.