PERSOONLIJK: EINDE VAN DE ZOMER

Aan het begin van de zomer vertelde ik jullie al dat ik deze zomer weer animatiewerk ging doen op de camping van mijn ouders, en dat ik daardoor minder tijd zou hebben om te bloggen. Ik had gehoopt dat ik toch iets meer artikelen online zou kunnen zetten, maar ik kwam er echt niet aan toe. Jammer, want ik blog heel graag, maar gelukkig was het animatiewerk echt heel leuk. 

Inmiddels zijn de vijf weken voorbij en gisteren was de laatste animatiedag. We hebben het heel leuk afgesloten met een ‘wereldreis’, waarin we allemaal verschillende spelletjes deden, met een hele leuke groep kinderen. Veel kinderen (en jullie misschien ook wel) moeten maandag weer naar school, dus activiteiten organiseren heeft dan geen zin meer.
Volgend jaar zal mijn zomer er waarschijnlijk heel anders uitzien, aangezien we dan een baby van een half jaar hebben. Ik zal dan sowieso niet meer fulltime animatiewerk doen, dus dit was mijn laatste zomer. Heel jammer, maar daar staat natuurlijk iets heel leuks tegenover.
De komende tijd kan ik eindelijk weer wat meer bloggen en ik moet ook echt wat dingen in huis gaan doen, want daar ben ik wekenlang nauwelijks aan toegekomen. Ik heb al meteen leuke onderwerpen om over te schrijven, zoals de opening van de Primark in Enschede aanstaande dinsdag. Qua bloggen ga ik er dus vanuit dat het weer helemaal goed komt en dat jullie binnenkort weer dagelijks minimaal een artikel kunnen lezen!
Hoe was jullie zomer?

5 gedachten over “PERSOONLIJK: EINDE VAN DE ZOMER

  1. Wendy schreef:

    Super leuk dat je dat hebt gedaan. Mijn vriend en ik doen de laatste twee weken van de zomervakantie altijd vrijwilligerswerk bij een kindervakantiespektakel. Heel leuk om te doen met elke dag tussen de 600 en 900 kinderen om je heen. 🙂 Vanaf maandag weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.