Liefde voor mijn Adidasjes!

Ik ben gek op schoenen, maar dat weten jullie misschien wel. Een aantal jaren geleden kocht ik mijn eerste Adidasjes, en wat heb ik daar veel op gelopen zeg! Ze lopen zo lekker dat ik ze het liefst iedere dag aandeed. Maar na bijna 10 jaar trouwe dienst waren ze toch wel echt op, en het werd tijd voor wat nieuws. Daarom bestelde ik nieuwe Adidasjes, en ook hier ben ik weer heel blij mee!

Ik bestelde ze bij Sooco schoenen, en ik vond het best moeilijk om een keuze te maken. Ik wilde graag Adidas sneakers, en ik was er al snel uit dat ik weer voor Superstars ging. Gewoon, omdat ze zo heerlijk lopen! Maar ze hebben zoveel leuke Superstars.. Ik twijfelde tussen deze, of die met gouden strepen. Uiteindelijk werd de keuze voor mij gemaakt, omdat de gouden er niet meer in mijn maat waren.

Ik vind ze het leukst staan onder een spijkerbroek, maar ik draag ze ook regelmatig onder een legging. En ze lopen zo lekker! Ik kan lopen wat ik wil, maar ik krijg absoluut geen zere voeten in deze schoenen. Op dit moment draag ik ze trouwens nog niet zo heel vaak, omdat ik met dit weer toch sneller kies voor teenslippers. Maar als het straks herfst is, weet ik zeker dat ik ze een stuk vaker ga dragen.

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.