Terug van vakantie!

terug van vakantie

Jullie hebben het op mijn social media misschien wel gezien; we waren op vakantie. Begin dit jaar kochten we een stacaravan, en daar zijn we ruim 4 weken geweest. Ik vertelde jullie al dat ik waarschijnlijk minder zou gaan bloggen, en dat bleek helemaal te kloppen. Ik had nog een paar artikelen klaarstaan, en ik heb nauwelijks iets nieuws geschreven. We hebben lekker genoten van de vakantie, en daardoor kwam ik nauwelijks toe aan bloggen. Maar we zijn weer terug, dus het normale leven begint weer!

Lekker niksen

We gingen regelmatig ergens naartoe, zoals naar de kinderboerderij, lekker een stuk wandelen, et cetera. Maar we hebben ook heel wat uurtjes lekker ‘genikst’. Nomi en Lenn vermaakten zich prima bij de caravan, dus het was helemaal niet nodig om telkens ergens naartoe te gaan. Ik moet zeggen dat ik het helemaal niet gewend ben om helemaal niks te doen, maar het beviel me prima!

Even niet bloggen

Ik heb een tijdje geleden een stukje geschreven over de druk van social media, en mede daardoor wilde ik deze vakantie niet te veel bezig zijn met bloggen. Begrijp me niet verkeerd; ik vind bloggen echt hartstikke leuk. Maar soms is het gewoon wat veel, vooral doordat ik vrij veel eisen aan mezelf en mijn blog stel. Ik heb vooral artikelen online gezet die ik nog klaar had staan, en verder schreef ik erg weinig. Het was de bedoeling dat ik wel dagboekjes online zou zetten, maar ik wilde die verplichting even niet. Instagram gebruikte ik wel veel, maar dat komt omdat ik het gewoon heel leuk vind om foto’s te maken en ze te delen.

Terug naar het gewone leven

Nu we weer thuis zijn, ga ik natuurlijk gewoon weer verder met bloggen. Verder heb ik nog flink wat mailtjes in mijn inbox staan die beantwoord moeten worden, op Facebook loop ik behoorlijk achter, en verder heb ik ook zin om gewoon weer lekker te gaan bloggen, want ik begon het wel te missen!

Zijn er nog bepaalde dingen die jullie de komende tijd graag willen lezen?

Een gedachte over “Terug van vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.