Opnieuw fan van Only!

only

Als tiener kocht ik ontzettend vaak kleding van het merk Only. Mijn kledingkast bestond voor een groot deel uit Only items, en als mijn kleedgeld binnen was, was het ook het eerste merk waar ik naar keek. Vaak ging ik even naar Rijssen, waar de stenen winkel van Sans zit. Je kent Sans waarschijnlijk wel van de webshop waar je heel veel kleding online kunt kopen, maar in die tijd shopte ik nog niet vaak online en ging ik liever naar de winkel.

Toen was ik dus groot fan van Only, maar daarna werd het wat minder. Ik keek er nog wel eens, maar ik kocht er steeds minder vaak iets. Dat ging een paar jaar lang zo, totdat ik het merk opeens weer steeds leuker begon te vinden. En toen ik de herfst/wintercollectie van Only zag, was ik meteen enthousiast!

only vest

Dit vest viel me meteen op. Ik ben helemaal verliefd op de mooie paarse kleur, en daarnaast houd ik gewoon van vesten haha. Ik draag in de herfst en winter heel vaak een vest, en ook in de lente en zomer kan ik niet zonder. Als het ’s ochtends of ’s avonds wat kouder is bijvoorbeeld, dan vind ik vestjes ideaal. En met een zomer zoals die van dit jaar is een vest sowieso geen overbodige luxe..

only sterren

Verder viel mijn oog op deze trui. Jullie weten misschien wel dat ik gek ben op sterretjes, dus deze trui was voor mij wel echt een must have! Hij is heerlijk zacht en lekker warm, echt zo’n trui waar ik deze winter in woon. En daarnaast vind ik hem ook gewoon heel leuk!

Ik ging tijdens mijn shopsessie bij Sans-online deze keer dus voor Only, maar ze hebben nog heel veel leuke merken. Voor Bart kijk ik bijvoorbeeld vaak even bij PME Legend, en ook de sale sla ik niet over!

Wat vind jij van Only?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.