Lookbook TRF November

Ik hou van Zara, maar op de TRF afdeling kan ik eigenlijk niet vaak slagen. Er hangen vaak dingen die ‘wel leuk’ zijn, maar meer dan dat ook niet. Vandaar dat TRF niet behoort tot mijn favoriete merken. Maar toen ik dit lookbook van TRF zag, was ik positief verrast! Ik vind dit lookbook echt heel erg mooi! De items spreken me heel erg aan en de combinaties vind ik echt heel mooi. Het zijn veel donkere kleuren, maar dat draag ik zelf ook vaak, vooral in de herfst en winter. Het enige wat ik niet mooi vind aan dit lookbook, is de negende foto. Dit soort outfits zie je veel, maar het is absoluut niet mijn smaak. Verder ben ik echt helemaal weg van dit TRF lookbook. 

Wat vinden jullie van dit lookbook? 

20 gedachten over “Lookbook TRF November

  1. lotsleven schreef:

    Ik vind sommige losse items mooi, maar ik zou ze nooit zo combineren als in het lookbook..
    Dat vind ik altijd net iets tĆØ gematcht..!!
    Ik ben wel helemaal verliefd op de legergroene kleuren…!!

    X Charlot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.