NEW IN

Ik hou echt van online shoppen en ik kijk meerdere keren per week op verschillende webshop. Ik koop niet altijd iets hoor, maar soms zie ik dingen die te leuk zijn om niet te bestellen. Zo kwam ik op Sans-online.nl twee items tegen die ik heel erg leuk vind.

Jullie weten vast wel dat ik van vesten hou. Ik heb er heel veel, maar ik draag ze ook echt vaak. Het zijn echt mijn vaakst gedragen kledingstukken. Daarnaast vind ik panterprintjes heel erg leuk en daarom vond ik dit vest van Only perfect voor in mijn kledingkast. 
Het vest is lekker lang en zit helemaal goed. Hij is niet heel dik, maar wel lekker warm. Ik denk dat ik deze de komende maanden nog wel kan blijven dragen, en in de zomer is hij perfect voor ’s avonds. Het vest kost trouwens € 29.95.
Sans-online heeft ontzettend veel verschillende merken. Hierboven zag je een vest van Only, maar daarnaast verkopen ze merken als Vero Moda, Vila, Object, Esprit, Mexx, et cetera. De sjaal hierboven is van Pieces, een merk dat ik heel leuk vind. 
Het is een tubesjaal en je kunt hem op verschillende manieren dragen. Je kunt hem gewoon een keer omdoen, zoals op de eerste foto, maar je kunt hem ook dubbel dragen, zoals op de tweede foto. Dat vind ik zo leuk aan dit soort sjaals! Deze sjaal kostte maar € 3,50. 

21 gedachten over “NEW IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.