MadebyMalou.nl bestaat 6 jaar! En dat vieren we met een winactie

6 jaar

Woehoe! Vandaag bestaat MadebyMalou.nl alweer 6 jaar! 6 jaar geleden begon ik met bloggen, niet wetende dat dit ooit mijn bedrijf zou worden. Het begon als hobby en ik had toen helemaal niet verwacht dat het ooit meer zou worden dan dat. Om dit 6 jarig bestaan te vieren heb ik een leuke winactie voor jullie.

De afgelopen 6 jaar

In de afgelopen 6 jaar is er natuurlijk heel veel veranderd. Toen ik net begon met bloggen was ik nog helemaal niet bezig met het krijgen van kinderen. Oké, Bart en ik wisten wel dat we graag kinderen wilden. Maar daar wilden we nog even mee wachten.

Beauty en fashion

De meeste artikelen gingen toen nog over beauty en fashion. Ik vond het heel leuk om producten te reviewen en dat deed ik regelmatig. De tag fashion ging toen over kleding voor mezelf en wat inspiratie, terwijl het nu voor het grootste deel over kinderkleding gaat. Er is dus vrij veel veranderd!

De meesten van jullie hebben de artikelen uit 2012 waarschijnlijk nooit gelezen. Ik was even terug aan het kijken en soms moest ik echt hardop lachen om wat ik toen schreef. Sommige dingen zijn wel erg leuk om terug te zien, zoals de foto’s van onze woonkamer in ons eerste huisje of mijn dagboekjes uit die tijd.

Winactie!

fit

Om te vieren dat mijn blog 6 jaar bestaat, geef ik iets leuks weg. Een keer niet iets voor je kinderen, maar iets voor jezelf. Namelijk het boek De Fit Methode. Een heel interessant boek voor iedereen die graag een fit lichaam wil. Het staat vol met informatie over je mindset, beweging, training, herstel, voeding, et cetera.

Het boek is geschreven door personal coaches, sportdiëtisten en professionals. Ze geven je erg veel informatie en zelf vond ik het heel interessant om te lezen. Als je bezig bent met sporten en/of afvallen is dit boek echt een aanrader!

Om kans te maken doe je het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen!
 • Laat een like en een reactie achter bij het Facebookbericht over deze winactie.
 • En natuurlijk zou ik het erg leuk vinden als je mijn Facebookpagina liket!

Je kunt meedoen tot en met zondag 11 februari, daarna stuur ik de winnaar een mailtje.

Dit boek heb ik gekregen.

24 gedachten over “MadebyMalou.nl bestaat 6 jaar! En dat vieren we met een winactie

 1. Patricia schreef:

  Allereerst gefeliciteerd. Dit loopt tezamen met de verjaardag van m’n nu 3 jarige dochter 🙂 Ik zou willen meedoen om mijn lichaam in shape te krijgen voor onze volgende pogingen om zwanger te worden. Ik heb pcos en het is voor mij heel lastig om af te vallen, dus ik denk dat ik baad kan hebben bij dit boek.

 2. Sabrina schreef:

  Van harte gefeliciteerd met je blog-jubileum! Ik loot ook graag mee voor De fit methode! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar een reactie bij je winactiebericht achtergelaten.

 3. Rory schreef:

  Gefeliciteerd met je 6-jarig bestaan! Mooie mijlpaal. Ik sla de winactie even over (ben heel veel bezig met hot yoga momenteel, dus meer sportclub bezoeken bedoel ik) maar leuke prijs!

 4. Anne-Wil Kraan schreef:

  Gefeliciteerd met je 6 jaar bloggen!
  Ik doe graag mee, juist doordat ik bezig ben met meer sporten en afvallen maar dit komt ook nog niet echt van de grond. Dan kan het boek me er misschien meer mee helpen.

 5. Danielle schreef:

  Gefeliciteerd met het zesde jaar bloggen! Dat is al een mooie poos. 🙂
  Ik doe graag mee met de winactie om wat goede tips op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.