Heerlijk warm in de kinderwagen met de Dooky voetenzak (met winactie!)

dooky voetenzak

Brr, wat is het ’s ochtends opeens koud hè? Ik vond het voor Elena veel te koud om in haar legging en haar zomerjasje in de kinderwagen te liggen. Dus het was tijd om onze nieuwe voetenzak eens uit te testen! En ik mag jullie wat leuks vertellen; ik mag namelijk dezelfde voetenzak weggeven aan een van jullie!

Tijd voor voetenzakken!

Laatst ontving ik deze heerlijke zachte voetenzak van het merk Dooky en hij is perfect voor koudere dagen. En daar is Elena het helemaal mee eens! De voetenzak is van binnen heerlijk zacht en ik word bijna jaloers als ik haar zo zie liggen in die voetenzak. De binnenkant is zó zacht dat ik stiekem hoop dat Dooky in de toekomst ook dekens voor volwassenen gaat maken!

voetenzak buggy

Dooky heeft voetenzakken voor maxi-cosi’s en voor kinderwagens/buggy’s. Ik koos voor de voetenzak die in de kinderwagen past, aangezien Elena inmiddels al bijna 70 centimeter is. In deze voetenzak kan ze nog een heel eind groeien, haar voetjes komen nog niet eens tot het onderste streepje. We kunnen hem dus nog een hele tijd blijven gebruiken!

Ik heb de bovenste rand nu omgeslagen, zodat ze haar handjes een beetje vrij heeft en lekker kan spelen in de kinderwagen. Als het straks echt heel koud is, kan die rand naar boven en zit ze vanaf haar kin lekker warm in de voetenzak. Zo komen we de winter wel door!

Winnen!

dooky voetenzak

Eén van jullie kan dezelfde voetenzak winnen, ook in dezelfde uitvoering. Het is een mooie grijze kleur met sterren, die hartstikke geschikt is voor zowel jongens als meisjes.

Wil je kans maken op deze voetenzak? Daarvoor mag je het volgende doen:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet
 • Vul een geldig e-mail adres in, zodat ik je een mailtje kan sturen als je hebt gewonnen
 • Like dit bericht op Facebook, als je vrienden tagt vergroot je je winkans!

Deze winactie duurt twee weken, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking. Meer daarover lees je in mijn disclaimer.

22 gedachten over “Heerlijk warm in de kinderwagen met de Dooky voetenzak (met winactie!)

 1. Laura schreef:

  Doe graag mee voor onze kleine man. Met zo’n mooie zak zit hij heerlijk warm als ik met de 2 jongste een half uur moet wachten op de oudste die op de basisschool zit.(middelste peuterspeelzaal en een half uur eerder uit

 2. Laura schreef:

  Wat een mooie voetenzak!! Heerlijk voor als we de oudste twee van de peuterspeelzaal en school moeten ophalen en een half uur buiten moeten wachten.
  Wij doen zeker mee!

 3. Thera stam schreef:

  Heel graag voor Laura kreyne ik gun het haar zo zo heb een moeilijke beging gehad met gaar baby hij was een paar dagen oud en moest het ziekenhuis in hij is nu 1 maand oud gaat gelukkig weer beter met hem hoop zo voor haar dat ze dit wind

 4. Marian B schreef:

  Warme een mooie, warme en fijne voetenzak lijkt me dat. Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje want die kan er wel eentje gebruiken. Het is ’s morgens ineens wel heel koud geworden, de handschoenen moeten ook weer aan, daarom zal deze voetenzak zeker van pas komen.

 5. Sanne van der Willik schreef:

  Zus Marlieke is zwanger en woont in een schattig dorpje in Zwitserland. Een baby in de bergen kan wel een zachte voetenzak gebruiken! Ik wil ‘m graag winnen voor mijn toekomstige neefje of nichtje.

 6. Nienke schreef:

  Ik waag mijn kans voor mijn kleine Odile.
  Een voetenzak voor in haar kinderwagen, kan ze gebruiken voor komende winter.
  Kan ze haar altijd koude handjes onder de warme zak stoppen – mama is bezorgd dat haar handjes er eens afvriezen ??

 7. Rowan Gerdes schreef:

  Oooh Ik doe mee voor ons kleine meisje! Super mooie zak! Ik ga de kinderwagen in deze week ombouwen tot wandelwagen en met aankomende temperaturen is zo’n zak dan wel een must ?.

 8. Maaike Sietsma schreef:

  Ik zou deze voetenzak graag winnen voor mijn zoontje. Het wordt inderdaad stukken kouder en we gaan veel wandelen omdat z’n grote zus naar school gebracht moet worden en we met z’n 3en veel uitstapjes maken.
  Die grijze kleur is erg mooi!

 9. Daniëlle schreef:

  Oh ik word spontaan jaloers als ik eraan denk dat die kleintjes lekker warm zitten ingepakt en ik maar achter die kinderwagen moet lopen haha! Maar wat een leuke voetenzak zeg! Mijn kleine mannetje heeft er ook nog eentje nodig, dus ik ga heel hard duimen draaien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.