WINACTIE

Laatst liet ik jullie al kennis maken met de webshop Sweetestdesign.nl en ik kreeg er erg veel leuke reacties op. Jullie waren zo enthousiast, dat ik besloot een winactie te organiseren waarbij je een canvas tas naar keuze kunt winnen! Hierboven zie je een paar hele leuke exemplaren, maar op de website kun je er nog veel meer vinden. Zelf heb ik de linker tas en ik gebruik hem heel veel, ik vind hem bijvoorbeeld ideaal voor als ik een paar boodschappen moet halen. 

Wat moet je doen om kans te maken?
– Like Sweetest Design en Made by Malou op Facebook
– Volg Made by Malou via Bloglovin
– Laat een reactie achter
En daarnaast mag je deze winactie natuurlijk altijd delen! 
Daarnaast wordt het erg gewaardeerd als je op Sweetest Design zou stemmen, deze webshop maakt namelijk kans op de titel ‘The Ultimate Webshop’. Je kunt hier stemmen. 
Je kunt meedoen tot en met zondag 26 oktober 2014, daarna neem ik contact op met de winnaar. 

23 gedachten over “WINACTIE

 1. natasha schreef:

  Wat onwijs leuk! Ik ben echt gek op canvas tassen, als ik er eentje zie liggen kan ik het niet over mijn hart verkrijgen hem te liggen, haha!
  Ik volgde je al via bloglovin' en heb beide facebook pagina's geliked.
  Ik vind de tweede en de derde het leukst 🙂

  Liefs x

 2. Beautydiarynl schreef:

  Wat een ontzettend leuke tasjes! Ik heb eventjes op de site gekeken en ik weet al welke ik zou kiezen (I'm not a shopaholic. I am helping the economy). Ik doe dus zeker mee haha!
  Ik heb alle drie de stappen gevold 🙂

  (beautydiarynl@hotmail.com)

 3. Luna schreef:

  Ah heel tof die tassen! Ik doe zeker mee 🙂 Ik heb beide Facebook pagina's geliked en jouw blog volgde ik natuurlijk al! Liefs Luna (lunalovelyworld@hotmail.com)

 4. annagesgracefully.com schreef:

  Leuk doe graag mee, probeer de laatste maanden altijd een eigen tas mee te nemen als ik naar de stad ga (bij de boodschappen doe ik dat al jaren) dus goed bezig, deze tassen zijn superleuk! Ik volgde je al via BL en FB en heb nu ook de FB van Sweetest Design geliked.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.