DAGBOEKJE #74

Afgelopen week was weer een rustige week, maar ik denk dat dat niet zo gek is, als je 7 maand zwanger bent. Ik ging een paar keer naar mijn zusje, want mijn ouders waren op vakantie en daardoor was ze vaak alleen thuis (nou ja alleen, Siem was er natuurlijk ook). Daarnaast bedacht ik dat ik wel kon gaan leren haken. Op Pinterest zag ik heel veel leuke gehaakte dingen en ik wilde het ook kunnen. Ik heb het geprobeerd, en het is echt geen succes, ik ben er niet zo voor gemaakt. Inmiddels heb ik het al een aantal dagen niet meer aangeraakt, maar ik denk dat ik het binnenkort toch nog maar een keer ga proberen.

Aan het begin van de week was ik niet zo lekker, dus bracht ik veel tijd door op de bank, met Gossip Girl. Jaren geleden keek ik het op tv, maar na een paar seizoenen ben ik er toen mee gestopt. Nu ben ik weer begonnen bij seizoen 3. Natuurlijk kon een kopje thee niet ontbreken!
Donderdag was het #NOmakeupday en natuurlijk deed ik daar aan mee. ’s Avonds kookte Bart en hij maakte Chicken Tonight, lekker!
Zaterdagmiddag ging ik met mijn schoonmoeder naar een babywinkel en ik kreeg dit pakje, schattig hè? ’s Avonds was het weer tijd om te knuffelen met Siem. 
’s Avonds speelde ik met mijn moeder, zusje en Bart weer Wie Is De Mol. Het is echt zo’n leuk spel! 
Wil je meer foto’s zien? Volg je me dan via Instagram

24 gedachten over “DAGBOEKJE #74

  1. Jennifer schreef:

    Oooh, jammer dat het haken je niet lukt! Het is zo leuk! Heb je al op youtube gekeken naar tutorials? Daar staan ook verschillende steken en lessen (en ook trouwens tutorials hoe je knuffeltjes etc. moet haken). Als het je echt niet lukt, dan moet je het maar zeggen, misschien kan ik je eens helpen!

  2. Lies schreef:

    Wat jammer dat de poging om te leren haken mislukt is! Ik heb het zelf twee jaar geleden geleerd en in het begin snapte ik er niks van. Toen ik eenmaal doorhad hoe het moest was het eigenlijk makkelijker dan dat ik gedacht had. Chicken Tonight vind ik ook erg lekker en maak het regelmatig.

  3. Manon schreef:

    Inderdaad een superleuk pakje! Haken vergt zeker wat moeite in het begin, als je eenmaal de slag te pakken hebt gaat het veel sneller en ziet het er vaak ook netter uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.