MIJN HAAT-LIEFDEVERHOUDING MET SCHOONMAKEN

Schoonmaken is iets waar je niet onderuit kan komen, maar het zal nooit mijn hobby worden. Zeker met een baby in huis, moet je huis natuurlijk wel schoon zijn. Aan het einde van mijn zwangerschap kreeg ik behoorlijke nesteldrang en toen Nomi net was geboren was mijn huis ook altijd erg schoon. Toen vond ik het ook best leuk om schoon te maken. Maar dat werd na een tijdje wel wat minder.

Maar nu Nomi door de hele kamer tijgert, moet het huis natuurlijk wel weer echt schoon zijn. Terwijl ze (nog) niet kruipt, komt ze wel overal in de kamer en ze begint zich ook aan dingen op te trekken. En dan wil ik natuurlijk niet dat ze vies wordt.
Van Huishoudplein.nl kreeg ik een pakketje met een aantal handige schoonmaakspullen. Ik vind het trouwens heel handig om schoonmaakspullen online te bestellen. Zo hoef je geen zware flessen te tillen, ze worden gewoon bij je thuisgebracht.
Waar ik echt een hekel aan heb, is ramen lappen. Dat doe ik eigenlijk ook veel te weinig en het wordt echt weer een keertje tijd. Ook andere huishoudelijke werkzaamheden vind ik niet echt leuk. Maar als ik dan eenmaal bezig ben, valt het meestal wel weer mee. Ik zet de radio aan en dan is het eigenlijk zo klaar. En als het hele huis dan schoon is, vind ik dat wel weer heel fijn!
Vind jij het erg om schoon te maken?
Dit artikel is geschreven in samenwerking met een webshop.
 
 
Gerelateerde artikelen:

5 gedachten over “MIJN HAAT-LIEFDEVERHOUDING MET SCHOONMAKEN

    • marjolein schreef:

      zal ik mijn adres achterlaten? =P heb een broertje dood aan schoonmaken, vooral omdat mijn vloer er juist viezer uitziet als ik gedweild heb dan ervoor door die stomme watervlekken, kleine meid begint toch echt richting kruipen te gaan dus moet er wel aan geloven maar als ik het een dagje over kan slaan doen we dat met liefde 😉

  1. marjon schreef:

    Ik doe de ramen ook maar zelden wassen. Verder zorg ik dat het toillet in ieder geval goed schoon is. En de rest ja het moet… maar zo jammer vind ik altijd dat je 10minuten na het schoonmaken niet meer ziet dat alles zo schoon was… bedankt kinderen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.