IN 2015 WIL IK..

Laatst schreef ik al een artikel over mijn goede voornemens, maar het leek me leuk om ook een lijstje te maken met wat kleinere dingen, die ik dit jaar graag wil doen. Bloed doneren bijvoorbeeld, en de laatste zwangerschapskilo’s kwijtraken. En natuurlijk nog veel meer dingen, maar die zie je als je verder klikt.


– Mijn zwangerschapskilo’s kwijtraken
– En graag nog wat kilo’s meer
– Met Nomi gaan zwemmen
– Minimaal 365 artikelen online zetten
– Bloed doneren
– Verder gaan met Spaans leren
– Vaker koken zonder pakjes en zakjes
– 1000 Bloglovin’ volgers krijgen
– 1000 Instagram volgers krijgen (want 1K staat zo leuk)
– Picknicken
– Zelf groente- en fruithapjes maken voor Nomi
– Zelf pizza maken
– Een strakkere buik krijgen
– En daardoor weer goed in mijn broeken passen
– Fietsen met Bart en Nomi
– Ons ‘rommelkamertje’ goed opruimen en weg doen wat weg kan
– Hetzelfde geldt voor de zolder (maar dat doe ik wel als het wat warmer is, dat is nu niet te doen)
– Meer fruit eten
– Veel gaan voorlezen
– Met Nomi naar een speeltuin gaan
– Leren haken

 

18 gedachten over “IN 2015 WIL IK..

  1. Lies schreef:

    Hele mooie doelen heb je voor 2015! Wat leuk ook dat je wilt leren haken. Zelf heb ik het zo'n 3 jaar geleden geleerd en ben daar zo blij mee, want het is echt heel erg leuk om te doen.

  2. Wendy schreef:

    Bloed donor ben ik sinds vorig jaar. Helaas kon de tweede keer doneren niet doorgaan in verband met een flinke verkoudheid. Dus nu wachten op de volgende uitnodiging. Mooi lijstje verder. Ik denk dat je daar een hoop van kunt behalen. Succes ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.