MIJN HONDERDSTE DAGBOEKJE!

Afgelopen week was een rare week. Het begon met een bezoekje aan het consultatiebureau, waar ze redelijk tevreden waren over Nomi. Deze week kreeg ze iedere avond een gepureerd hapje (wortel en broccoli vallen goed in de smaak). Vrijdag was het Nationale Pannenkoekendag, en toen aten we pannenkoeken (joh!). Helaas kregen we ook slecht nieuws. 

Om kwart voor 9 ’s ochtends kreeg Nomi haar prikjes en de hele dag leek er niks aan de hand te zijn. Ze sliep lekker en ’s avonds at ze heel goed. Toen ik haar later ’s avonds wilde voeden, voelde ze loeiheet en bleek ze koorts te hebben. Volgens mij had ze er zelf niet zoveel last van, maar ik vond het wel heel zielig. 
De hele week liepen er bouwvakkers in de tuin om een muurtje te vervangen dat van ellende uit elkaar viel. Aan de kant van de buren stond hij helemaal los. Hier zijn ze zo ongeveer de hele week mee bezig geweest. 
Dinsdagavond gingen we even naar Prénatal, want ja, de mama-mazzeldagen waren begonnen. En natuurlijk moet er dan even geshopt worden. We kochten een campingbedje en een zwembroekje voor Nomi. Woensdag moest ik werken en Nomi heeft bijna de hele dag geslapen bij mijn schoonmoeder.
Donderdag (of was dit ook woensdag?) probeerde ik een foto te maken met Bart. Dat mislukte. Ik keek Pretty Little Liars en mijn zusje had een briljante theorie over wie ‘A’ is.
Vrijdag kregen we slecht nieuws, mijn oma was overleden. Afgelopen week was ze erg ziek, dus we zagen het al aankomen, maar uiteindelijk is het toch wel snel gegaan. Zaterdagnacht werd ik rillend wakker met pijn in mijn borst. Weer een borstontsteking.. Zaterdagmiddag ging het een stuk beter en gingen we weer naar mijn ouders. Ook zondag waren we het grootste deel van de dag daar, om wat dingen te regelen voor oma’s crematie. 
Gerelateerde artikelen:

10 gedachten over “MIJN HONDERDSTE DAGBOEKJE!

  1. BySilke schreef:

    Die mislukte foto, dat is iets heeeel herkenbaars. Vele koppels hebben zo'n Tumblr-foto's van zichzelf en hun lief, maar bij ik en m'n vriend lijkt het ook meer op de foto die jij hier plaatste 😉

    Gecondoleerd lieve Malou! Heel veel sterkte 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.