Een verjaardagscadeautje voor de eerste verjaardag van je tweede kind

Toen Nomi bijna 1 was, kostte het me weinig moeite om een verlanglijstje voor haar te maken. Ze had op dat moment vooral babyspeelgoed, dus ze was wel toe aan dingetjes die leuk zijn voor een dreumes. Bij Lenn is het totaal anders, omdat we nu al heel veel speelgoed in huis hebben. Het is dus nu een stuk moeilijker om iets leuks voor hem te bedenken, maar ik heb toch mijn best gedaan.

Een loopauto of -fiets

Nomi heeft een heel wagenpark in en rondom het huis, maar op de meeste dingen past ze zelf nog prima. Ze vindt het niet zo grappig als ik Lenn op één van haar fietsjes of autootjes zet, en daarom zou het wel leuk als Lenn straks iets voor zichzelf heeft. zoals deze schattige loopauto.

duplo

Duplo

Je hebt niet snel te veel Duplo, dus ook als je andere kind(eren) al Duplo hebben, is een nieuwe set nooit verkeerd. Het is leuk voor je eenjarige, voor je andere kind(eren) en misschien maakt het ook een einde aan het ‘Duplo is van mij!’ tijdperk. En win-win-win situatie dus!

Rugzak

Leuk voor een dagje weg, naar opa en oma, naar de opvang, et cetera. Er zijn ontzettend veel leuke kinderrugtasjes te koop!

Nijntje

Serviesje

Ik ben vast niet de enige moeder die geen nieuw servies en bestek heeft gekocht voor haar tweede kind. Lenn eet van de bordjes van Nomi, en er gaan flink wat bordjes doorheen. Een eigen serviesje voor je tweede kind is dus een hartstikke leuk cadeau!

Keukenspulletjes

Nomi en Lenn spelen allebei heel vaak in hun keukentje, en daarom lijken keukenspulletjes me een heel leuk cadeau. Pannen, bordjes, kopjes, en dat soort dingen hebben ze al, maar groente en fruit nog niet. Hier kunnen ze leuk samen mee spelen.

Houten autobaan

En als laatste het cadeau wat wij aan Lenn gaan geven; een houten autobaan met 3 autootjes erbij. Er zijn heel veel verschillende uitvoeringen, maar ik vond deze wel heel schattig.

Heb jij nog cadeau ideeën voor een eerste verjaardag?

Een gedachte over “Een verjaardagscadeautje voor de eerste verjaardag van je tweede kind

  1. Rachel schreef:

    Ik moet hier binnenkort ook aan gaan denken. Met twee jongens hebben we voldoende auto’s. Om een miniatuur parkeergarare van mijn huis te maken moet ik inderdaad ook goed over na denken wat ik vraag. De rugzak, keukenspullen en servies komen hier denk ik ook op de verlanglijst. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.