MIJN PLANNEN VOOR DEZE ZOMER

Veel van jullie hebben al (bijna) vakantie en dat betekent dat ik weer bijna ga beginnen met mijn vakantiebaantje. Ik doe animatiewerk op de camping van mijn ouders, wat ik echt al jaren doe. Aanstaande maandag begin ik samen met mijn zusje, en in de weken erna zijn we met zijn vieren.

Volgens mij is dit het tiende jaar dat ik dit doe, en ik vind het nog steeds heel leuk. Door mijn zwangerschap is de kans wel redelijk groot dat dit mijn laatste jaar wordt. Ik ben benieuwd hoe het dit jaar gaat, want het wordt bijvoorbeeld afgeraden om lang te staan tijdens de zwangerschap. Misschien sleep ik overal wel gewoon een stoeltje mee naartoe ofzo, haha. 
Het organiseren en het werken met de kinderen en jongeren vind ik echt heel leuk om te doen. De groep die meedoet met de activiteiten is ontzettend leuk, dus dat maakt het nog leuker. 
Ik ben in de zomer weinig thuis, dus ik denk dat je dat wel gaat merken aan mijn blog. Telkens neem ik me voor de zomer voor om toch veel artikelen te schrijven, maar het is me nog nooit gelukt. Natuurlijk komen er wel meerdere artikelen per week online, ik stop niet opeens met bloggen, maar het zal wel even iets minder zijn. Na de zomer heb ik weer veel mee tijd, dus dan zal ik weer meer gaan bloggen.
Wat zijn jullie plannen voor deze zomer? 

13 gedachten over “MIJN PLANNEN VOOR DEZE ZOMER

  1. Tessa schreef:

    Wat leuk dat je animatie werk doet! Dat lijkt mij ook zo leuk om een zomer te doen, ik snap helemaal dat er minder artikelen online komen hoor! Geniet ervan!
    Liefs, Tessa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.