PRIMARK SHOPLOGJE

Ik houd van Primark en eens in de zoveel tijd moet ik er gewoon even gaan shoppen. Helaas is er nog steeds geen Primark dichtbij mijn woonplaats (schiet eens op met die Primark in Enschede!) dus moest ik ruim twee uur reizen voordat in Zaandam was. Ook de andere twee Primark vestigingen in Nederland zijn ruim twee uur reizen, helaas. Qua afstand maakt het dus niet uit waar ik naartoe ga, maar ik vind de Primark in Zaandam veel mooier en netter dan de andere twee. 
Bij Primark kocht ik onder andere deze tas. Wil je weten wat ik verder kocht? Klik dan verder. 

Deze shawl kon ik voor 4 euro niet laten liggen.
Sokken, een zwarte jeanslegging en hele fijne, zachte fluffy sokken.
Neppe uggs (ja, guilty pleasure) en pantoffels.

39 gedachten over “PRIMARK SHOPLOGJE

  1. Eva schreef:

    Wauw, doe je nog netjes hihi! Mijn mond viel echt open bij die tas; ik vind hem zooooo mooi! Ik heb die fluffy sokken ook ๐Ÿ˜€ ze zijn heerlijk warm <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.