Ask Me Anything

Op veel blogs zie ik regelmatig een ‘ask me anything’ artikeltje voorbijkomen. Ik vind het zelf altijd erg leuk om te lezen, maar zelf heb ik nog nooit zo’n artikel geplaatst. Ik besloot dat daar verandering in moest komen, dus vandaar dit artikel. Jullie mogen me alles vragen en binnenkort zal ik een artikel plaatsen met daarin de antwoorden. 
Ik ben erg benieuwd naar jullie vragen! 

16 gedachten over “Ask Me Anything

 1. Fije - Lynn schreef:

  Ik zag deze vraag op iemands anders blog voorbij komen maar vind hem heel erg leuk dus ik stel 'm nu aan jou: 'Waarvoor kun je jou s'nachts wakker maken?'
  x fije

 2. Bodil Huisman schreef:

  Wat leuk zeg 🙂

  Mijn vragen: Wat is echt iets wat je heel graag zou willen kopen als geld geen rol zou spelen? En heb je een fashion-crime die je wel eens bewust begaat omdat je bijvoorbeeld comfort dan belangrijker vind?

  Liefs Bo
  PurePreciousPerfection.blogspot.com

 3. Sofie schreef:

  Leuk! 🙂
  Uh, wacht hoor.
  Wat is een hobby dat je nooit hebt gedaan maar ontzettend graag wilde doen, en waar je dus nu spijt van hebt dat je het nooit gedaan hebt?
  Als een soort eyeliner jou zou moeten beschrijven, wat voor eyeliner zou je zijn? (Dik, wing, subtiel…)

  Kus. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.