MISS SPORTY FABULOUS GEL EYELINER + HIGHLIGHTER

Miss Sporty heeft weer een nieuw product, namelijk de Fabulous Gel Eyeliner + Highlighter. Het is een twee-in-een product, wat ik altijd erg handig vind. Links zie je een zwarte eyeliner en rechts een highlighter met een subtiele shimmer.

Miss Sporty is een merk waar ik al jarenlang producten van koop. Zelf toen ik nog nauwelijks make-up gebruikte, ging ik regelmatig naar de Etos om make-up van Miss Sporty te kopen. Het is lekker budgetproof en ze hebben leuke dingen.

De verpakking is trouwens best apart, het heeft geen kliksysteem, maar je schuift de bovenkant omhoog. Erg handig, maar het duurde even voordat ik het doorhad.

Hier zie je de swatches. De eyeliner is echt mooi zwart, echt een pluspunt. Hij wordt wat lichter aan de zijkant, maar dat is logisch. De highlighter vind ik ook heel erg mooi. Hij is mooi licht en bevat en subtiele shimmer. Precies zoals een highlighter moet zijn eigenlijk! Beide producten zijn lekker romig en daardoor heel makkelijk aan te brengen.
De Fabulous Gel Eyeliner + Hightlighter is vanaf november te koop bij onder andere Etos en DA en kost € 3,49. 

14 gedachten over “MISS SPORTY FABULOUS GEL EYELINER + HIGHLIGHTER

  1. Estrella schreef:

    Deze doet me heel erg denken aan de eyeliner die Essence lang in het assortiment heeft gehad. Hij was er ook in het bruin en paars. Ik heb de zwarte gehad en vond hem best fijn. Van dit merk ek ik 'm niet. Ik zweer al jaren bij de Lasting Drama gel eyelienr van Maybelline, die werkt voor mij het best en je krijgt er een kwastje bij wat superfijn werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.