NEW IN

Silverandmore.nl is een webshop met zowel sieraden als make-up. Van de eigenaresse van deze site kreeg ik een aantal items om te reviewen, en in dat pakketje zaten onder andere deze sieraden. Ook ontving ik een aantal make-up producten, maar die zal ik in een ander artikel reviewen. 

De sjaal die je bovenaan ziet, kost maar € 4,95 en ik vind de kleurtjes heel erg leuk. Het blauw/grijze armbandje is echt voor iedere pols geschikt, doordat je de lengte kunt verstellen. Deze kost € 7,95. Het armbandje met de rozen vind ik heel leuk en ook deze is geschikt voor polsen in verschillende maten, doordat het twee knoopjes heeft. Deze kost € 4,95.
Nog een keer de armbandjes. Ik heb redelijk smalle polsen, maar doordat je deze armbandjes in verschillende maten kunt dragen, passen ze heel goed. De kwaliteit is trouwens ook erg goed, alles zit goed en stevig in elkaar.
De webshop heet ‘Silver and more’, dus natuurlijk hebben ze ook zilverkleurige sieraden. Het armbandje kost € 7,95 en de ketting kost € 13,95. 
Ik vind het armbandje echt heel leuk en deze zal ik zeker vaker gaan dragen. Hij is simpel, maar dat maakt hem juist zo leuk.
Kenden jullie deze webshop al? 

14 gedachten over “NEW IN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.