Vero Moda Favourites

Jullie kennen het merk Vero Moda allemaal wel. Ik vind het een erg leuk merk, maar toch kan ik er niet altijd slagen. Sommige dingen zijn echt helemaal mijn stijl, terwijl ze ook vaak dingen verkopen waar ik me te oud voor voel. Daardoor koop ik soms maandenlang niks van Vero Moda, maar de huidige collectie vind ik ontzettend leuk en daarom heb ik mijn favorieten samengesteld.

Wat vinden jullie van Vero Moda? 

37 gedachten over “Vero Moda Favourites

 1. Loes schreef:

  Ik denk een beetje hetzelfde over Vero Moda als jij! Ik vond het altijd een superleuke winkel maar de laatste tijd slaag ik er veel minder goed. De bovenste 2 shirtjes vind ik wel echt heel leuk! xxx

 2. Anouk schreef:

  Ben het helemaal met je eens. Vero moda was een tijdje geleden veel fijner en leuker om te winkelen. Ben toch wel fan van het 1e truitje en de groene broek!

 3. Donna schreef:

  Ik slaag inderdaad ook niet altijd bij Vero Moda, maar ondanks dat ben ik er wel gek van haha.
  Ik vind de eerste top en de grijze shorts erg leuk!
  Liefs, Donna.

 4. Inge schreef:

  Er zitten zeker leuke items tussen:) Zoals het shirtje van kant en de twee shorts. Maar ik ben het met je eens, de ene keer kan ik er slagen en de andere keer helaas niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.