New In: H&M bikini’s

Afgelopen week kreeg ik deze drie bikini’s binnen die ik heb besteld bij de H&M, maar ik kan niet kiezen welke ik wil houden! Ik wil ze gaan dragen op een zwart broekje. Ik vind de bikinibroekjes van de H&M echt verschrikkelijk en ik heb nog een zwart broekje van de Bijenkorf, die veel beter en mooier zit. Klik verder om te zien hoe ze staan op een zwart broekje.
Welke zouden jullie houden?

46 gedachten over “New In: H&M bikini’s

  1. Deb schreef:

    Kun je ze niet alledrie houden 😉 ze zijn alledrie gewoon leuk, maar als ik echt moet kiezen dan zou ik voor de meest rechtse gaan, die is lekker kleurrijk en vrolijk en staat volgens mij ontzettend goed op een gebruinde huid. Laat je ons wel weten welke je uiteindelijk hebt gekozen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.