Favorieten van H&M Home

Regelmatig post ik artikelen over de H&M, omdat ik het een geweldige winkel vind. Maar ik vind niet alleen de kleding en accessoires erg leuk, ik ben ook een grote fan van de Home afdeling. Ze hebben ontzettende leuke dingen als kussentjes, kaarsen, handdoeken, theedoeken, badmatten etc. In mijn eigen huisje heb ik ook een aantal items van H&M Home en het liefst zou ik er nog veel meer van kopen, maar daar is m’n huisje helaas te klein voor. Wat vinden jullie van mijn favorieten?

29 gedachten over “Favorieten van H&M Home

  1. Kaya schreef:

    Ik ben ook fan van H&M, ze hebben echt leuke dingen. Ze hadden ook hele leuke servetten met een haas erop, haha ok ik ben een sucker voor alles met een dierenprint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.