NEW IN: ZONNEBRIL VAN NORTH BEACH

Ik heb echt een zonnebrillentic en als ik een leuke zie, moet ik hem gewoon hebben. Deze zonnebril van North Beach zag ik op sunglassesshop.comen ik vond hem meteen heel erg leuk! 

Het leukste aan de bril vind ik het detail aan de zijkant, het is een soort knoopje. Wat ook erg leuk is, is dat je er een hoesje bij krijgt. Daardoor kun je hem gewoon in je tas doen, zonder dat de bril stuk gaat. 
De kwaliteit van de zonnebril is echt heel goed, alles is erg stevig en ik ben ervan overtuigd dat de zonnebril lang mee zal gaan. Over de service van de webshop ben ik ook erg tevreden, de zonnebril werd heel snel geleverd en alles zag er helemaal goed uit! Hopelijk blijft het weer goed en kan ik de zonnebril nog veel dragen de komende tijd. 
De zonnebril kost € 18,90 en is verkrijgbaar via sunglassesshop.com. Een leuk weetje; je kunt de webshop ook volgen via Facebook.

19 gedachten over “NEW IN: ZONNEBRIL VAN NORTH BEACH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.