PERSOONLIJKE UPDATE: STAGE!

Morgen is het zover, dan begint mijn stage! Stage is het laatste deel van m’n opleiding (directiesecretaresse/managementassistent), het duurt tot eind december en daarna hoef ik alleen nog maar een examenproject te doen. Eind januari 2014 ben ik dus klaar en kan ik op zoek naar werk! Het duurt allemaal nog wel even, maar ik denk dat deze maanden heel snel voorbij zullen gaan. Ik mag nu eindelijk in de praktijk gaan toepassen wat ik het afgelopen jaar op school heb geleerd en daar heb ik heel veel zin in! Geen theorie meer, maar gewoon aan het werk. Ik ben heel erg benieuwd naar mijn stageplaats en naar wat ik precies moet gaan doen, maar ik weet zeker dat ik het heel leuk ga vinden. 

Of het invloed gaat hebben op mijn blog, weet ik eigenlijk niet. Ik loop stage van 8.30 tot 17.00 uur, dus ik ben redelijk op tijd thuis. Daarom denk ik dat het me wel gaat lukken om gewoon weer iedere dag een artikel online te zetten, maar ik kan niks beloven.. 

17 gedachten over “PERSOONLIJKE UPDATE: STAGE!

 1. Rachel Kromdijk schreef:

  pfieuw ik zag directiesecretaresse en ik dacht dit moet ik even lezen.
  Ik ga ook volgende week aan mijn laatste jaar beginnen en daar zit ook 5 maanden stage bij inbegrepen. Ik heb drie stage adressen gehad van secretaresse die erg tegenvielen.. dus ik hoop nu zo dat ik een stage krijg waar ik misschien werk aan overhoud en dat ik er met plezier heen mag gaan..

  ik wens jou een hele fijne stage alvast
  en geloof me dat het best zwaar is.. vooral omdat je lange dagen maakt.. vroeg naar bed is het beste middel.. ik deed dan 5 dagen stage, vrijdag avond en zaterdag slager (bijbaan) dat 6 maanden vorig jaar maar ik zat er toen al helemaal doorheen omdat zondag de enigste dag was dat ik rust aan mijn hoofd had..

  liefs
  en een fijne warme zonnige dag toegewenst 🙂

  • Made by Malou schreef:

   In combinatie met een bijbaan lijkt het me ook wel heel zwaar, maar dat heb ik (gelukkig) niet. Ik heb dus gewoon 2 dagen weekend en daar ben ik wel heel blij mee 🙂

   Jammer dat jouw stages zo tegenvielen! Hopelijk krijg je nu wel een leuke stage!

 2. ♥♥Fashion-LadyLovely♥♥ schreef:

  Veel succes ….
  Doe jij een bol opleiding en hoe redt je dat allemaal financieel want verdien je dan zoveel met die bijbaan om ook samen te wonen in een huurhuis,,Ik snap niet hoe mensen dat doen…..Ook na een hbo studie een half jaar reizen…Die moeten wel geld lenen..

  New blogpost: Outfit

  • Made by Malou schreef:

   Ja ik doe een bol opleiding en ik heb geen bijbaan. Ik krijg studiefinanciering en een stagevergoeding. Dat is dus niet heel veel, maar het is wel goed te doen. Gelukkig werkt mijn vriend fulltime.

   Om een half jaar te reizen moet je wel geld lenen denk ik (of veel sparen) want volgens mij is dat echt heel duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.