Nomi’s outfits #18

goedkoop jurkje

Mijn kleine tuttebel is gek op kleding. Ze kiest vaak zelf uit wat ze aan wil en ze is ook gek op shoppen. Maar ze is ook wel erg kritisch. Toen we laatst bijvoorbeeld op zoek waren naar nieuwe zomerkleding, vond ze alles ‘helemaal niet mooi’ en ze wilde niks mee naar huis nemen. Daarom neem ik haar bijna altijd mee als we gaan shoppen, want als ik iets voor haar koop wat ze niet mooi vindt, wil ze het ook echt niet aan. Op de foto hierboven heeft ze een jurkje aan van Zeeman, waar ze zelf helemaal verliefd op is.

spruit

Dit shirtje met ‘Hola Quapa’ erop kochten we vorig jaar in de sale bij Tuunte. Hij is van het merk Spruit, maar dat wordt helaas (voor zover ik weet) niet meer verkocht. Nomi’s broek is van Primark en haar sandalen zijn van Scapino.

primark zomer 2018

Dit jurkje heeft ze laatst zelf uitgekozen bij Primark en ik vind hem haar zo leuk staan! Haar schoenen (of nou ja, hoe noem je die dingen) zijn van Action.

H&M jurkje

Voor degenen die zich afvragen waarom Nomi hier pleisters op haar armen heeft; dit was na het bloedprikken. Nomi’s jurkje is van H&M en haar slippers zijn van Primark.

t-shirt jurk

Niet de beste outfitfoto, maar ik vond deze zo leuk! Nomi heeft een jurkje aan die niet helemaal blijft zitten als ze aan het spelen is. Maar ach, als je drie jaar bent is dat niet zo erg. Het jurkje is van Suus & Saar en haar legging is van Zeeman.

action kleding

Dit shirtje kocht ik een tijdje geleden bij de Action. Nomi’s rokje is van Flo, haar legging van Zeeman en haar slippers zijn van Primark.

wk2018

Ik vertelde laatst al dat Nomi gek is op voetbalshirtjes en ze wil ze regelmatig aan. Dit shirtje is van H&M en het broekje is van Zeeman.

korte broek

Ik vind korte spijkerbroekjes zo leuk staan bij Nomi en gelukkig vindt ze ze zelf ook leuk. Dit broekje is van Primark, het shirtje is van Takko en haar slippers zijn van Primark.

2 gedachten over “Nomi’s outfits #18

  1. MarjonS schreef:

    Herkenbaar dat ze alleen aantrekken wat ze zelf mooi vinden. Dat is hier ook!
    Jurkje zeeman is idd erg leuk. Ook korte spijkerbroekjes vind ik altijd leuk staan met warm weer.

  2. Cynthia schreef:

    Leuk om de outfitjes te zien en erover te lezen. En wat grappig dat ze zo van voetbalshirtjes houdt! Wij kopen ook veel bij Zeeman, Primark en H&M voor onze kleine madam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.