NEW LOOK CHRISTMAS 2014 LOOKBOOK

Het is nog maar augustus, maar de eerste kerstcollecties duiken al op. Met dit weer vind ik het helemaal niet erg, ik loop toch al zo ongeveer in winterkleding, dus laat de wintercollecties maar komen! Het eerste lookbook dat ik ontving, is van New Look. Ik vind het echt een heel leuk merk en ook in deze kerstcollectie zie ik hele leuke dingen. De items met glitters vind ik echt perfect voor kerst (en oud en nieuw) en de zilveren top zou ik zelf ook zeker kunnen dragen. Ook de lange jurk vind ik prachtig, net als het korte zwarte jurkje daaronder. Wat vinden jullie van dit lookbook?

6 gedachten over “NEW LOOK CHRISTMAS 2014 LOOKBOOK

  1. Shijun Lin schreef:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.