ZWANGERSCHAP: HALLO DERDE TRIMESTER!

Sinds gisteren ben ik 27 weken zwanger, wat betekent dat tweede trimester voorbij is. De laatste tijd is het ontzettend snel gegaan (maar waarschijnlijk ben ik niet de enige die vind dat de zomer heel snel ging) en het einde van mijn zwangerschap komt nu toch best dichtbij. De kans is groot dat ons kindje er over drie maand al is! Best een raar idee, maar ik heb er echt heel veel zin in. 

Gisteren ontving ik het kraampakket, met daarin allemaal spulletjes die je voor, tijdens en na de bevalling nodig hebt. Dat maakt het wel wat echter, maar toch kan ik me nog niet helemaal voorstellen dat ik over een aantal weken ga bevallen. Ik zie er gelukkig ook niet tegenop, want ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten.
Het tweede trimester vond ik heel erg leuk, vooral de periode na de 20 weken. Het was natuurlijk heel fijn om te horen dat alles goed was tijdens de 20 weken echo, en rond die periode begon ik haar ook steeds meer te voelen. De schopjes worden steeds harder en duidelijker en ik voel haar steeds vaker. Dat is echt een van de leukste dingen van de zwangerschap.
Na de 20 weken echo zijn we ook wat meer dingen gaan kopen, zoals de meubels voor de babykamer, kleertjes, een badje, dekentjes, lakentjes, et cetera. Ook hebben we echt heel veel gekregen! Inmiddels hebben we de babyuitzet al bijna compleet, en ik denk dat ik de laatste dingetjes binnenkort ook ga kopen. Ik hoor regelmatig van vrouwen dat ze aan het einde van hun zwangerschap weinig meer kunnen, dus ik wil alles graag op tijd klaar hebben. 
Op naar de laatste drie maanden dus!

10 gedachten over “ZWANGERSCHAP: HALLO DERDE TRIMESTER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.