H&M en Primark shoplogje

H&M

Oops, I did i again! Ik plaatste weer een H&M bestelling en ik shopte bij Primark. Ik kocht wat spulletjes voor Lenn, voor Nomi en deze keer ook voor mezelf!

Sandaaltjes en slippers van Primark

sandaaltjes 42

Als het weer het enigszins toelaat, loop ik bijna alleen maar op open schoenen. Ik zag deze sandaaltjes voor € 8,00 en ik vind ze zo leuk! De slippers kosten maar € 1,50 en die kon ik ook niet laten hangen.

Primark aankopen voor Nomi

flaminco jurk

Ik was met Nomi op de kinderafdeling aan het kijken en opeens riep ze ‘Oh wauw mama, kijk!’ en ze liet me het jurkje zien. En hij is ook wel heel erg leuk. Hij kost € 4,00. Verder waren we op zoek naar een roze broek en we vonden een hele leuke. Hiervoor betaalde ik € 8,00.

Primark broekje voor Lenn

jog denim

Wat ik nog niet wist, is dat Primark hele lekkere zachte en soepele kinderbroekjes heeft. Deze voelt bijna als een joggingbroekje, maar hij ziet er gewoon uit als een spijkerbroek. Deze kost € 9,00.

H&M aankopen voor Nomi

glitterschoenen

Sinds Nomi een meisje met een roze broek zag lopen, wil ze opeens weer broeken aan. Daarom bestelde ik bij H&M een setje van jeggings voor haar. Geen gedoe met een knoop, en daar was Nomi heel blij mee. De set van twee leggings kost € 14,99. De glitterschoentjes koos Nomi zelf uit en die kosten € 12,99.

Blousjes voor mezelf van H&M

voedingstop

Ik wilde voor de lente wat nieuwe blousjes en H&M heeft daar op dit moment heel veel keuze in. De linker blouse is eigenlijk een voedingstop, maar daar zie je niks van. Ik vond hem in de sale voor € 9,99. De mouwloze blouse is er in heel veel verschillende printjes en kost € ook 9,99.

bloemenblouse

En ik bestelde nog twee bloemenblouses haha! De linker is wat wijder en langer en kost nu maar € 4,99. De rechter is wat korter en getailleerder en kost nu € 9,99.

Wij kunnen dus weer even vooruit! Heb jij de laatste tijd nog geshopt?

8 gedachten over “H&M en Primark shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.