Primark shoplogje

Afgelopen zaterdag ging ik met Bart even naar Enschede, en daar gingen we onder andere naar de Primark. Bart had wat nieuwe kleding nodig, maar uiteindelijk vond hij alleen een broek. Ik was eigenlijk niet specifiek op zoek naar dingen, en je kent het misschien wel; dan kom je juist leuke dingen tegen. Zowel voor mezelf als voor Nomi en Lenn. En daarom heb ik dus alweer een shoplogje voor jullie!

Zoiets zocht ik vorig jaar al, maar ik kon het niet vinden. Ik vind spijkerblousjes heel leuk om los te dragen, als soort van vest. Ik zag deze hangen, en hij kost maar € 11,00!

En ik kwam nog meer dingen voor mezelf tegen (ja ja, ik kan blijkbaar opeens weer voor mezelf shoppen. Ik kwam een tas tegen (nogal guilty pleasure haha) voor € 0,50 en die lijk me wel handig voor bijvoorbeeld tijdens het winkelen. Verder zag ik slippers die maar € 4,00 kosten en oorbellen voor € 2,50.

En even een wat duidelijkere foto van de oorbellen.

Voor Nomi zag ik een heel schattig jurkje. Ze had vorig jaar ook twee jurkjes van Primark en die heeft ze regelmatig aangehad. Deze kost € 4,00. Ook het setje met het haarbandje en de knipjes waren te schattig om niet mee te nemen. Hiervoor betaalde ik € 1,50. Verder was Nomi toe aan nieuwe sokken, en ik kocht een setje van 5 paar sokken voor € 3,00.

Ook voor Lenn nam ik wat sokjes mee, die hem nu nog iets te groot zijn. Deze kosten ook € 3,00 voor 5 paar. En ik nam een heel stoer shirtje zonder mouwen mee, want zoiets had hij nog niet. Hij groeit de laatste tijd flink hard en ik vind Primark vaak klein vallen, dus ik ging voor maat 92.

Shop jij vaak bij Primark?

4 gedachten over “Primark shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.