Nieuw; schoentjes van Hummel

Over het algemeen ben ik best wel op de hoogte qua merken voor kinderkleding en -schoenen, maar qua het merk Hummel had ik nogal onder een steen geleefd. Ik had namelijk geen idee dat dit merk kinderschoenen verkoopt! Totdat ik er een persbericht over kreeg, toen kwam ik erachter dat Hummel een grote collectie kinderschoenen heeft, en ze zijn nog hartstikke leuk en stoer ook!

Dit zijn een paar voorbeeldjes uit de collectie. Ze zijn lekker vlot en sportief, perfect om mee te rennen en te spelen. Goed om te weten; op Kleertjes.com zijn de schoenen nu afgeprijsd!

Om ze eens in het echt te kunnen bekijken, ontvingen wij deze blauwe glittersneakers. Naast stoer zijn ze ook lekker girly door de glitters, en dat maakt ze helemaal perfect voor Nomi! Toen ze ze zag riep ze ‘wauw mooi!’ en ze wilde ze natuurlijk meteen aan. Ze mocht ze even passen, maar ze zijn nog een beetje te groot en daarom staan ze nu weer in de kast. Maar ze groeit er vanzelf wel in!

Het zijn echt hele mooie schoenen en stiekem kan ik niet wachten tot ze ze past. De kwaliteit is hartstikke goed, ze zijn lekker soepel en toch stevig, en ze zijn gewoon hartstikke leuk. Waar ik bij kleding en schoenen met glitters altijd meteen naar kijk, is of de glitters afgeven. Dan loop je namelijk het risico dat je hele huis onder de glitters zit, en dat wil je niet! Maar gelukkig geven deze glitters niet af. Over de pasvorm kan ik nog niet zoveel zeggen omdat ze nog te groot zijn, maar het ziet er op het eerste gezicht hartstikke goed uit. Ik ben dus blij dat ik dit merk ben tegengekomen!

Kende jij de kinderschoenen van Hummel al?

Een gedachte over “Nieuw; schoentjes van Hummel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.