Nomi’s nieuwe Bunnies schoentjes

bunnies

En  toen zaten we alweer in schoenmaat 23! Maat 22 begon een paar weken geleden te klein te worden en dat vond ik helemaal niet erg, want voor de lente en zomer had ze toch nieuwe schoentjes nodig. Ik had al een paar nieuwe collecties bekeken, en ik was al snel helemaal verliefd op deze schoentjes van Bunnies.

Deze schoentjes met de naam ‘Pleun Pit’ zijn verkrijgbaar in maat 21 tot en met maat 26. Ze zijn van leer, ze zijn lekker soepel, maar toch stevig en daarnaast zijn ze natuurlijk ook nog eens hartstikke schattig. Ik vind de lichte kleurtjes heel erg leuk voor de lente en zomer. De prijs van deze schoentjes is € 79,95.

Ook Nomi was er meteen enthousiast over. Ze heeft de laatste tijd nogal een duidelijke mening als het om kleding en schoenen gaat, dus ik vond het wel fijn dat ze ze goedkeurde (anders kost het namelijk flink wat moeite om ze bij haar aan te krijgen haha).

Toen het vorige week voor het eerst echt lekker weer werd, deed ik ze bij Nomi aan. Ze zei meteen ‘mooie schoentjes’ en ze zitten haar perfect. Ze staan heel leuk onder een spijkerbroek, maar ik vind ze ook goed te combineren met een legging. Inmiddels heeft Nomi er al flink wat meters op gemaakt en ze is nog steeds heel blij met haar nieuwe schoentjes. En ik ook!

Naast deze schoentjes heeft Bunnies nog veel meer leuke schoenen, zowel voor jongens als voor meisjes en in veel verschillende maten. Toen ik de collectie aan het bekijken was viel mijn oog ook op deze super schattige sandaaltjes.

De hele collectie vind je op Bunnies.nl, en de schoentjes die Nomi heeft kun je onder andere bestellen via Topshoe.nl.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

2 gedachten over “Nomi’s nieuwe Bunnies schoentjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.