Nieuwe Falcotto schoentjes

falcotto 1

Kindervoetjes groeien hard en Nomi heeft inmiddels maat 21. Op de dag dat ze 17 maand werd zette ze haar eerste stapjes, en vlak daarna had ze opeens geen zin meer om te lopen. Inmiddels is ze ruim 18 maand en ze vindt lopen nog wel eng, maar ze probeert het steeds meer. Meestal zet ze maar 2 a 3 stapjes en gaat ze daarna kruipen, maar het begin is. En ze wil graag aan de hand lopen, dus op dit moment is het erg belangrijk dat ze goede schoentjes draagt.

falcotto 2

Deze schoentjes zijn van het merk Falcotto, een speciale lijn van het merk Naturino. Deze lijn is bedoeld voor kinderen die net beginnen met lopen en dat is voor Nomi dus perfect. De schoentjes zijn van leer, waardoor ze lekker soepel zijn.

falcotto 4

Toen ik ze voor het eerst bij Nomi aandeed, merkte ik meteen dat ze heel soepel zijn. De schoentjes gaan makkelijk aan en ze zien eruit alsof ze heel comfortabel zitten.

falcotto 5

Nomi vindt ze zelf heel ‘booi’ (wat ‘mooi betekent in haar taaltje) en daar ben ik het helemaal mee eens.

falcotto 6

Een foto maken van de schoentjes terwijl Nomi langs te tafel loopt bleek een hele opgave te zijn haha.

falcotto 3

Maar uiteindelijk lukte het. Laatst werd me in een schoenenwinkel verteld dat het belangrijk is om te kijken of kindjes zelf gaan staan als ze de schoentjes aanhebben. Als ze dat niet doen, kan het zijn dat de schoentjes in de weg zitten of ze je kindje de schoentjes gewoon niet fijn vindt. Nomi ging meteen staan toen ze de schoenen aanhad en dat ging heel soepel, dus blijkbaar zitten ze goed. Ook zet ze stapjes los als ze de schoentjes aanheeft en aan de hand lopen is ook geen probleem.

Ik ben dus erg enthousiast over deze schoenen en het zijn absoluut aanraders. Kende jij dit merk al?

Deze schoentjes zijn opgestuurd door een bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening natuurlijk niet.

3 gedachten over “Nieuwe Falcotto schoentjes

  1. Volgmama schreef:

    Jaa wat een superleuke schoentjes! De enige passende schoentjes voor mijn dochter die ik nu heb zijn de Attipas (schoensokjes) Nike’s en H&M schoentjes voor binnen. Meer hierover morgen in mijn eerste vlog (spannend). Haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.