REVIEW & WIN; BABYPROOF SOFT SLOFJES

shoesme3

Ik denk dat de meeste moeders het wel herkennen; baby’s trekken continu hun schoenen, slofjes en sokken uit. Als het aan Nomi ligt, zit ze de hele dag met blote voeten. Ik wil niet dat ze koude voeten krijgt, dus ik doe ze telkens maar weer aan. Dat was ik eigenlijk wel een beetje zat en op dat moment kwam ik deze slofjes van Shoesme tegen.

shoesme1

Ik kreeg een mailtje of ik de slofjes wilde uitproberen en of ik daar een winactie aan wilde koppelen. Ja, tuurlijk! Het gaat om de Babyproof Soft slofjes, een zacht leren slofje met een katoenen sok. Deze slofjes zijn beschikbaar in de maten 17 tot en met 22 en ze zijn geschikt voor binnen en voor in de kinderwagen. Doordat ze van leer zijn en doordat de sok eraan vast zit, krijgen (de meeste) kindjes ze zelf niet uit. Als je kindje ook buiten gaat lopen, heeft Shoesme Babyproof Smart schoentjes. Als je deze buiten gebruikt, kun je de slofjes nog steeds heel goed gebruiken voor binnen.

shoesme

Voor Nomi heb ik dus de zilveren en de blauwe. De zilveren slofjes past ze nu en de blauwe kan ze over een tijdje aan. Ik ben er heel erg tevreden over. Shoesme was heel eerlijk over het feit dat de slofjes in het begin een beetje lastig aangaan, maar dat viel me heel erg mee. Hier staat stap voor stap uitgelegd hoe je ze aandoet. Het beste kun je de sok helemaal naar beneden doen, zodat de opening goed vrij is. Dan rek je met twee handen het slofje en het elastiek zo ver mogelijk naar beneden en je schuift het slofje over het voetje. Als de teentjes in het slofje zitten, strek je het slofje over de hiel. Daarna trek je het lusje op de hiel om de hak goed onderin het slofje te krijgen en je doet de sok op de gewenste hoogte.

shoesme5

Dat is een hele omschrijving, maar eigenlijk valt het heel erg mee. Wat belangrijk is, is dat je het elastiek even goed opentrekt. En dan heb je ze zo aan.

babyproof soft

Nomi zet nu wat stapjes en dat gaat heel goed met deze slofjes. Ze heeft wat meer grip dan met alleen haar sokken, dus dat is heel positief. Ook kruipen gaat blijkbaar prima met deze sloffen aan, want het leer is lekker soepel en beweegt goed mee. En ik vind ze ook gewoon heel leuk staan.

slofjes

En ik mag maar liefst 4 mensen blij maken met deze slofjes! Ze zijn er in 6 verschillende kleuren, dus iedereen zal wel een geschikt paar kunnen vinden. Ze worden geleverd in een leuke cadeauverpakking, zoals je op de tweede foto kunt zien.

Wil jij kans maken op deze slofjes? Laat dan een reactie achter en vertel welke kleur en welke maat jij graag zou willen winnen. Ook zou ik het leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl liket. En vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 29 november.

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

100 gedachten over “REVIEW & WIN; BABYPROOF SOFT SLOFJES

 1. Chantal schreef:

  Deze winactie komt als geroepen! Ik was van de week de slofjes van Shoesme online aan het bekijken voor mijn dochtertje, Femme, van 6 maanden oud. Femme is momenteel de wereld aan het ontdekken en het gaat niet lang meer duren voor ze gaat kruipen.

 2. Michelle schreef:

  Ooh zo herkenbaar! Yara trekt ook altijd haar sokken uit en dan heeft ze echt ijsklompjes? de slofjes zien er inderdaad leuk en heel comfortabel uit, lekker soepel ook. Zou best een paar willen winnen voor Yara?

 3. Anne-Marie schreef:

  Ik vond de slofjes al helemaal geweldig toen ik ze bij Nomi zag ?? Ik zou heel graag de kleur zilver willen winnen in het kleinste maatje 17 ??

 4. Leonie schreef:

  Ahh, wat een leuke slofjes! zo schattig. Ik zou ze al wel willen hebben, in t zilver zijn ze t leukst, maar dit is een beetje te voorbarig haha. Hopelijk tegen de tijd, als ik zwanger mag worden, komt er weer zo’n actie, hihi!
  De slofjes staan Nomi erg leuk! Fijn weekend!

 5. Rowan van de wetering schreef:

  Super leuk mij dochtertje loopt sinds 3 weken en het is inderdaad erg herkenbaar sokjes uittrekken en dan die koude voetjes .
  Deze slofjes zouden echt geweldig zijn zou heel graag roze in maat 20 winnen voor mij dochtertje.

 6. Helma Keijzer schreef:

  Op deze vreselijke zwarte dag, doet mijn hart zeer. Het is vreselijk! Maar ondanks het leed op de wereld en nu in Parijs, ga ik de knop omzetten en straks een huiselijke sint feestje maken met mijn dochter van 5. Maar wat voelt het dubbel.
  Onze kleine dame (25-07-2015) viert Sint lekker ook mee! En wat zou het dan fijn zijn als ze de donker roze slofjes in de kleinste maat 17 mag winnen!
  Lieve groet Helma (mama van Mila en Emmie)

 7. Marije schreef:

  Super handig! Ik heb al meerdere slofjes voor onze Lynn gekocht, maar ze trekt ze allemaal uit. Wij hebben geen vloerverwarming, dus met de koude wintermaanden komen die slofjes zeker van pas! Nu ook al, want haar voetjes voelen soms best koud als ze op de grond heeft gespeeld (ze kan nu ook al staan).
  Ik zou graag de lichtroze kleur willen winnen (erg schattig). Lynn heeft nu maat 20.

 8. Mathiske en Emily van der donk schreef:

  Hoi Malou,

  Ik volg je al n tijdje, super leuke blog!! Super leuke actie!! Ik wil graag de grijze voor mijn dochter winnen! Ze is nu vier maanden en past niet lang meer in de wandelwagen bak, en ook in d maxicosi trappeld ze haar dekentje er steeds af, dus ze zijn meer als welkom!

  Groetjes Mathiske en baby Emily

 9. Celine schreef:

  Hoi Malou,
  Eerst en vooral: hartstikke leuke blog! Ik geniet steeds van het lezen van jullie avonturen!
  Natuurlijk lijkt het ook mij leuk om de slofjes te winnen. Wij verwachten in januari ook ons eerste dochtertje, dus deze lijken me ideaal.
  En als ik ze niet win, kan je me dan een linkje geven waar ik ze online kan vinden? Of is dit deze? http://www.shoesme.nl/meisjes/top-5/SOCK5W1-A
  Dan zet ik hem erbij op ons geboortelijstje voor de kraamvisite 😉
  Groetjes
  Celine

 10. Maaike schreef:

  Wat een leuke slofjes; ik ken het merk wel maar wist niet dat deze slofjes er zijn. Yfkes eerste schoenen waren ook van Shoesme, erg fijne schoenen met super flexibele zool voor een goede afwikkeling.
  Voor mijn zoontje Siebe van 6mnd zou ik graag mee willen doen voor de donkerblauwe slofjes in maat 17 🙂

 11. iris smit schreef:

  Wat een leuke winactie 🙂 Ik zou graag de roze of grijze willen winnen in maat 20. Ze lijken me erg handig voor een kruipend meisje, die alles ontdekt.

 12. Feline schreef:

  Owh, ik zou deze wel winnen. Ik ken het probleem van de juiste schoentjes enorm. Nino houdt niks lang aan. Nu hij kruipt en oefent met lopen moet hij iets hebben wat wel anti slip is maar ook soepel. Alles is binnen no time uit en de vloer is zo koud dat ik al zo veel verschillende slofjes en leren schoentjes gekocht heb. Niks werkt. Ik zou deze dan ook heel graag hebben maar ik wil echt niet nog meer geld uit geven. Eerst moet ik er zeker van zijn dat dit wel werkt. Deze win actie zou dus de uitkomst zijn.

 13. Wendy schreef:

  Op mijn werk zijn we ook continu bezig met slofjes weer opnieuw aantrekken. En soms ben je dan weer zo’n slofje kwijt, omdat één van de andere kinderen het tijdens het opruimen maar gewoon in de doos met blokjes heeft gegooid. Heel fijn, hahaha. Dan zullen zulke slofjes toch wel fijn zijn. 🙂

 14. Amanda schreef:

  Die zou ik graag willen winnen in het zwart. Ons tweede kleine mannetje word in januari geboren, zou mooi uitkomen als we deze mooie slofjes winnen 🙂
  Succes met uitloten!

 15. Lotte schreef:

  Ik zou ze graag winnen voor mijn lieve zus die na 2 jongens eindelijk een meisje heeft 🙂 En dan uiteraard in de kleur roze (donker of licht). In maat 17.

 16. Keshia schreef:

  Die zouden ideaal zijn voor mijn dochtertje. Ik draag mijn dochter graag en een draagdoek, de broekjes stropen dan op. Deze slofjes met lange sok zorgen er dan voor dat ze geen blote beentjes heeft.

 17. Roos schreef:

  Wat een leuke slofjes zeg! Ik heb ff op de site zitten loeren, zag dat ze naast de kleuren die hierboven te zien zijn ze ook nog bruine en groene hebben. Die zijn ook tof zeg! Ik doe natuurlijk mee, zou graag de grijze in maat 20 winnen. Behalve als de bruine kleur ook mee doet, want stiekem ben ik daar verliefd op geworden ;).

 18. Karin schreef:

  Wat een leuke actie op een dag met dubbele gevoelens… Parijs/Sint wat ligt verdriet en blijdschap dicht bij elkaar.
  De blijdschap van vanmiddag van mijn meisje die genoot van de Sinterklaas intocht maar het nog wel spannend vond als de pieten te dichtbij kwamen haha.
  Ze loopt sinds een paar weken maar ik heb tot nu toe nog geen fijne slofjes kunnen vinden waarop ze fijn kan rondstappen in huis en welke ze niet zo makkelijk uit krijgt. Dit zou dus een heel mooi ‘Sintcadeau”zijn voor onze dochter!
  En ja natuurlijk ga ik je pagina even liken, op Insta volg ik je al 🙂

 19. Silke giezen schreef:

  Ik ga zo graag een poging doen tot het winnen van een paar slofjes. Ons zoontje is gisteren één geworden en loopt nu aan de hand mee. We hebben al zoveel winkels geprobeerd om schoentjes te vinden, maar omdat zijn voetjes nog geen enkel schoentje past (hoge voet) zit hij vaak alleen met sokken in de kinderwagen waardoor hij wel verplicht in een winterzon zit. Dit lijkt mij de ideale oplossing, zeker ook omdat een kindje dat leert lopen het beste op zoveel mogelijk zijn eigen voet moet staan ipv dikke schoenzolen. Slofjes zijn flexibeler dan schoenen maar warmer dan blote voetjes of alleen sokjes.

 20. Anna schreef:

  Wat een super leuke actie. M’n kleine meisje heeft erg veel last van reflux. Ik draag haar daarom veel in de draagdoek. Nu het buiten kouder wordt wil ik natuurlijk niet dan ze koude voetjes krijgt. Deze slofjes zijn dan ideaal. Kleur maakt niet uit ?

 21. Janine schreef:

  Wat een mooie slofjes!
  Ik zou ze graag winnen voor mijn zoontje, leuk voor zijn 1e verjaardag de volgende maand!
  De bruine kleur vind ik het mooiste. Graag maat 20.

 22. Nynke schreef:

  Jaaa! Deze wil ik heel graag winnen voor Lauren. Haar sokjes gaan snel uit dus het lijkt me heel handig dat deze gewoon aanblijven, zeker nu de winter er aan komt. Het kleinste maatje is groot genoeg voor haar en de zilveren lijken me makkelijk te combineren. Ik ga vast duimen!!

 23. Els schreef:

  Dit zou geweldig zijn voor mijn kleine man. Hij kruipt al een tijdje en begint nou te lopen alleen die sokken zijn een bron van ergernis. Behalve dat ik er van een heleboel maar 1 heb omdat meneer ze overal uit trekt duurt het ook niet langer dan 10 sec als ze weer aan zijn. Dus iets wat niet gemakkelijk uit gaat nou dat het kouder word is heel welkom hier!

 24. Danielle schreef:

  Komt heel goed uit! Wij zoeken slofjes die meneer niet zelf kan uittrekken. Nu zijn de sokken en sokkensloffen héél snel uit, waardoor ie dus alsnog koude voetjes heeft. Wij zouden graag de donkerblauwe willen winnen!

 25. Jarina schreef:

  Wow deze slofjes zijn handig zeg! Elke ouder heeft er denk ik last van, de schoentjes en slofjes die uitgeschopt worden en zo ook ik. Deze slofjes lijken mij ideaal en nog mooi en lekker warm ook! De blauwe in maat 22 zouden super zijn.

 26. Madelon schreef:

  Jaa ze zijn super leuk! Zou graag de zilveren in maat 21 willen winnen voor Sophie! Ze wordt 3 december 1 jaar! Een leuk extra verjaardagskado!?

 27. vicky verpoot schreef:

  Ooo dit zou fantastisch zijn voor zoonlief en al zeker als ik hem in de draagdoek heb.En eender welke jongenskleur zou ik al blij zijn

 28. Pandora schreef:

  Super leuk!! Kan maar naar slofjes vinden die ik passend vindt voor Madae! Deze lijken me ideaal.
  Blauw in maatje 21 zouden we graag willen?

 29. Suzanne schreef:

  Oh wow, deze zijn echt erg leuk. Ik wil graag soepele slofjes voor mijn dochtertje maar vond de meeste niet zo mooi. Deze zijn wel heel leuk om te zien! Ik zou graag de donker roze in maat 22 willen

 30. Houda Boukdid schreef:

  Ooooh wat zou ik deze graag voor m’n ventje willen hebben! Met de koude dagen in aantocht kan ik hiermee lekker z’n voetjes warm houden. Ik zou graag de crème willen hebben in maat 20. Haha heb nooit wat gewonnen dus hoe cool zou het zijn als ik een berichtje zou krijgen dat ik bij die 4 mensen zit.

 31. Wen Brock schreef:

  Zien er leuk uit en t zou een uitkomst zijn. Bo trek alles uit en stopt t ook lekker in z’n mondje. vind de grijze/zilver wel mooi van kleur. Bo heeft nu maat 17. ✌

 32. Ilona schreef:

  Ik kende shoesme wel, maar deze slofjes nog niet. Onze Julian (nu 9 maanden) die loopt al flink (nog niet los) en voor hem zocht ik nog iets van slofjes. Voor buiten draagt hij ook al leren schoentjes/slofjes, maar voor binnen vind ik dat weer niet zo tof. Deze lijken me ook wel fijn tegen die blote onderbeentjes die je houdt met gewone korte sokken.
  Ik doe dan ook graag mee met de actie.

  • Angelique schreef:

   Oh was nog niet klaar met m’n berichtje? maar zou graag de roze maatje 21 voor m’n dochtertje willen winnen.. Ook deze mevrouw wilt d’r sokjes niet aanhouden.. Zouden er erg blij mee zijn! ?

 33. Aranka Schippers schreef:

  Leuk je blogs. Tof dat je zo’n winactie mag doen. Ik zou wel graag de zilveren in maat 19 of 20 willen winnen voor onze dochter van 10 maanden. In elk geval een leuk idee voor verjaardags of kerstcadeau

 34. Leonie Dumont schreef:

  Hoi
  Ik ben Leonie, mama van Matteo Callens (15 maanden). Ik heb de website geliked en ik vind die slofjes gewoonweg DE MAX! Mijn zoontje heeft recentelijk 2 weken in het brandwondencentrum van Gent gelegen dus ik vind dat hij deze slofjes zeker en vast verdiend! Wij houden zowel van de blauwe, de beige en de cognackleurige!
  Grtjs, Leonie

 35. Rebecca Kuster schreef:

  Wat een onwijs goed systeem lijkt me dat, en wat eis het altijd een crime om goede passende sokjes en slofjes die aan blijven te vinden pffffff
  Hier dus ook meer dan welkom voor mn kleine meisje!
  Die knalroze zijn gaaf maar de zilveren vind ik ook mooi hihi

 36. Astrid schreef:

  Ja voor onze kleine mini in de maak. Dan hebben we nog even voor ze passen, maar dan kunnen ze alvast op de babykamer pronken <3 Omdat we nog niet weten wat het wordt (boy or girl) ga ik veilig voor de beige slofjes!

 37. Naomi schreef:

  Zou ze heel graag uit willen proberen bij mijn dochter Kiara! Van de week dacht ik de goede slofjes gevonden te hebben, maar helaas krijgt ze die ook heel makkelijk uit 🙁 Dus ben benieuwd of deze wel Kiaraproof zijn!! Liefst maat 20 in het donkerroze of zilvergrijs, maar de andere kleuren zijn ook mooi:)

 38. Lisette schreef:

  Super leuke en handige slofjes zeg. !!!
  Roxas trekt ook echt steeds z’n sokken en slofjes uit!drama!!!
  Zou deze graag willen proberen in het zwart maat 19

 39. Mirella schreef:

  Dit komt op het juiste moment! Mijn zoontje is 7.5 maand en kruipt en staat al. Van de Sint krijgt hij een loopwagentje dus de slofjes zijn dan ideaal om ook niet uit te glijden! De donkerblauwe zijn favoriet!

 40. Eve Allijn schreef:

  Superleuk! En handig bovendien. Onze kleine trekt de hele tijd haar slofjes uit (schijnt bij de leeftijd te horen, haha). Maar nu het kouder wordt, zou het toch wel fijn zijn als haar voetjes warm blijven! En volgens mij krijgt ze deze met geen mogelijkheid uit! 😀 Ik maak heel graag kans op de zwarte!

 41. Malinda schreef:

  Graag voor mijn nichtje ,heeft nog kleine voetjes maar wil graag stappen en sokken zijn zo glad, ik hoop dat deze beter blijven zitten zodat ze snel der eerste stapjes alleen kan zetten

  Graag zwart of roze maat 19of20

 42. Sara schreef:

  Zou heel graag de slofjes willen winnen voor mijn zoontje van 8 maanden. Misschien is dat de oplossing in onze zoektocht naar de juiste sokken/slofjes die wel aan zijn voetjes blijven zitten. We gaan duimen. Mijn zoontje zijn voetjes zijn 11 cm. Volgens mij is dat maat 19.

 43. Daniella Nijland schreef:

  Ik zou heel graag een paar winnen voor onze dochter Nova. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgt, maar elke keer heeft ze de sokken uit. Deze slofjes zijn dus meer dan welkom. Graag in het zilver. Dit vind ik makkelijk te combineren. Welke maat? Tja, geen idee. Ze is nu net 3 maand. Groetjes een trotse mama

 44. Elke schreef:

  Super leuk en handig. Die ziuden erg leuk zijn voor mijn nichtje die in december 1 jaar wordt! Ik loot heel graag mee voor de roze of een van de lichte kleuren in maat 19.

 45. karlien schreef:

  Heel erg leuk. Ik doe mee voor mijn zusje. Ze woont in Frankrijk in een oud en dus koud huis. Eerste kindje is net een jaar, tweede is op komst. Maat 21 in donkerblauw, dan hebben allebei de kindjes er plezier van.

 46. ester schreef:

  ik vind ze allemaal geweldig en modern.mijn dochter maakt er echt een dagtaak van om alsmaar haar slofjes of sokken uit te trekken.ik heb er weer een dagtaak aan om ze aan te trekken,tot grote ergernis,zucht….
  ik zou graag een kans maken op de zilveren in mt 20 of 21.de roze kleuren zijn trouwens ook erg mooi,maar ja de kleding is ook al overwegend roze waardoor ze dan helemaal een zuurstok lijkt.

 47. samantha de bruijne schreef:

  Ik wil heel graag mee doen voor mijn neefje! Hij is alweer een half jaartje geweest. Helaas kan ik hem buitenom veel knuffels en kusjes niet echt veel geven. Alles is zo duur tegenwoordig.
  Zou toch leuk zijn als ik mooie blauwe slofjes win in maatje 17 voor hem 😀

 48. brenda schreef:

  Wat gaaf ! En ja het probleem is hier ook sokjes uit schoentjes uit wat zou mijn dochter hier plezier van hebben. Graag zilverkleur

  Ben benieuwd en hopelijk winnen wij

 49. Suzanne cevat schreef:

  Heel graag maatje 22 voor mijn kleine meid in het grijs. Zou zo leuk zijn ze te winnen! Ben ontzettend benieuwd hoe ze werken want hier zijn de sloffen ook echt om de 5 minuten uit. En hoeveel sokken we al niet kwijt zijn geraakt en hoe vaak we een la hebben met alleen maar enkele sokken!

 50. Iris schreef:

  Aangezien ons heertje zijn eerste paar slofjes superhard slijten sinds hij aan het kruipen is, komt een nieuw paar goed van pas. De zwarte zou ik graag willen voor hem in maatje 18.

 51. Ester Schouten schreef:

  Wil graag meedoen voor mijn nicht die na jaren proberen toch zwanger is geworden. Ik weet niet of het een jongen of meisje zal zijn dus kies ik voor de blauwe kleur in maat 21.

 52. Nicole Eisen schreef:

  Mega schattige slofjes! Zou absoluut wat zijn voor kleine meisje Marley, die in het winkelcentrum graag haar schoentjes en/of sokjes uittrekt.. Deze hoge slofjes zouden geweldig zijn! 🙂
  Mocht je een maatje 22 hebben en kwijt willen, houd ik me aanbevolen! Zilver lijkt mij het leukst, maar elke andere kleur is ook heel erg welkom ?

  Ps, super leuke blog die ik toevallig tegen kwam!

 53. irina schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik ben nog steeds zoekende naar passende slofjes tot nu toe nog geen succes.
  Laurien heeft ze met 2 tellen zo weer uit, terwijl met dit weer iets extra’s aan de voetjes zo fijn is.
  ik ben erg benieuwd, voor mijn dochter zou mt 20 in de zilver of roze kleur erg leuk zijn. Wie weet hebben we geluk!

 54. Sas van de Velde schreef:

  Wat handig, zulke slofjes. Ik ben momenteel 5 maanden zwanger van de eerste, ben natuurlijk wel al druk aan het shoppen, maar ik heb nog geen ervaring met wat in de praktijk nou eigenlijk handige spulletjes zijn. Gelukkig zijn er een hoop blogs, vlogs en reviews waarin ik het e.e.a. kan opsteken 😉 Ik doe graag mee aan de actie en ik ga voor de bruinachtige (tweede van links op de foto). Graag in maat 18. Fingers crossed!

 55. Humaira schreef:

  Ohh dit kan ik erg goed gebruiken voor mn dochtertje!! Ze is bijna 1 jaar en trekt ALTIJD dr sokjes en schoentjes uit, ook als we buiten zijn helaas. Ze heeft dan ook van die vriezerijsjes van een voetjes?!! En raak ook vaak 1 van de schoentjes onbewust kwijt als k met haar buiten ben. Dit zou perfecttt voor mn meisje zijn, lekker warme voetjes binnen en buitenshuis met de kou die er nu aankomt!! Graag in kleurtje pink, en anders is zwart ook zeer welkom!

 56. Sabine Hensens schreef:

  Ze zijn zoooooooooooo GAAF!! Ik maak dolgraag kans op een donkerblauw paartje voor mijn zoontje Collin.
  Hoewel hij nog niet kan lopen is het toch heel handig om ze aan zijn voetjes te doen want iedere ochtend zit hij in de kinderwagen om zijn zusje naar school te brengen. Alleen sokjes aan vind ik net even te koud en een paar slofjes zijn dan erg welkom!! Het zal ook niet heel erg lang duren voordat hij gaat lopen….Dus ontzettend welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.