De leukste boxpakjes

geboortepakjes

Ik vind het zo moeilijk om te kiezen wat de eerste kleertjes voor onze baby zullen worden. Ook weet ik nog niet of ik voor een boxpakje wil gaan, of voor een shirtje en een broekje. Ik besloot eens te kijken welke boxpakjes er allemaal te koop zijn en vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien. Ik heb niet alleen gekeken naar boxpakjes voor jongens, ik laat jullie ook mijn favoriete unisex en meisjes boxpakjes zien. Op de foto hierboven zie je links een boxpakje van Z8, die € 23,95 kost. Die in het midden is van Prénatal en kost € 19,99 en de rechter is van Nijntje (en is ook bij Prénatal te koop), deze kost € 16,99.

De leukste boxpakjes

boxpakjes 1

Meisjes

Ook voor meisjes kwam ik hele leuke pakjes tegen. De linker is van Prénatal en kost € 19,99. Die in het midden is van Z8 en ik denk dat ik die zou kiezen als ik een meisje zou krijgen. Deze kost € 23,95. Het rechter pakje is van Nijntje en daarvoor betaal je € 16,99.

boxpakjes 2

Unisex

Als je niet weet of je zwanger bent van een jongen of meisje, is een unisex pakje natuurlijk perfect. Maar ook als je het wel weet kun je natuurlijk gaan voor een neutraal pakje. Nomi had een wit pakje van Nijntje aan toen ze net was geboren en ik vond het heel mooi staan. Op het plaatje hierboven zie je links een pakje van Prénatal Pure, deze kost € 14,99. Het middelste pakje is van Z8 en is nu in de sale voor € 11,95. Rechts zie je een pakje van Noppies en de prijs hiervan is € 22,99.

boxpakjes 3

Jongens

Natuurlijk keek ik iets meer naar pakjes voor jongens dan voor meisjes en ik kwam nog drie hele leuke pakjes tegen. De linker is van Noppies en kost € 22,99. Die in het midden is van Hema en kost € 10,00. Hij is officieel voor jongens, maar ik vind hem voor meisjes eigenlijk ook prima kunnen. Het pakje rechts is van Name It en hiervoor betaal je € 22,95.

Ging jij voor een boxpakje of een shirtje met een broekje als geboortepakje?

11 gedachten over “De leukste boxpakjes

 1. Marije schreef:

  Zo schattig, al die boxpakjes. Het boxpakje van Z8, Noppies en Hema heb ik ook, maar dan wel in wat grotere maten. Eigenlijk lijkt een boxpakje me wel het leukst als eerste pakje, dus wellicht dat ik nog twee mooie in maat 50 en 56 ga kopen. Keuzes keuzes, haha.

 2. MetMirjam schreef:

  Fiene’s eerste pakje was een boxpakje, zo schattig! Maar na die eerste dag heeft ze ze bijna niet meer aangekregen, want ze trok haar beentjes er altijd in op, waardoor het pakje heel gek zat.

 3. Nina schreef:

  Ik ging voor een shirtje met een broekje als geboortepakje. Voor thuis had ik wel wat boxpakjes liggen, maar al gauw ging ik over op een romper, sokbroekje en een slaapzak voor het slapen. Vond het toch praktischer, hoe leuk boxpakjes ook staan.

 4. cemile schreef:

  Ik had de robotpakje van z8 voor m’n babytje toen die uit het ziekenhuis mee naar huis mocht. Echt leuk vond ik die en de stof is echt fijn…. Nog even en hij past em alleen helaas niet meer maar ach 😀 ze groeien te snel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.