Nog steeds op zoek naar een geboortekaartje

geboortekaartjes 0

Het is niet zo dat ik geen mooie geboortekaartjes kan vinden hoor, in tegendeel. Ik kom juist zoveel leuke kaartjes tegen dat ik het ontzettend moeilijk vind om te kiezen. Laatst dacht ik dat ik eruit was, maar toen kwam ik weer een ander mooi kaartje tegen en toen begon ik weer te twijfelen.

Via de site Geboortepost.nl kwam ik weer een aantal hele mooie geboortekaartjes tegen. Deze site heeft al meer dan 12 jaar online ervaring, ze hebben goedkope kaartjes en er komen geen extra drukkosten bij. Verder leveren ze kwaliteitsdrukwerk, een razendsnelle klantenservice, gratis proefdrukken, een unieke collectie en 99% van de kaartjes kan op maat worden aangepast.

geboortepost

Er staan ontzettend veel kaartjes op de site. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op thema, de kaartjes hierboven horen bij het thema ‘hip’. Je kunt ook kiezen voor andere thema’s zoals ‘wonderland’, ‘stoer’ of ‘sprookjes’. Je kunt ook gewoon zoeken op kaartjes voor jongens of voor meisjes, en je kunt ook gaan voor een eigen ontwerp.

daan

Nee hoor, ons zoontje gaat geen Daan heten 😉  Maar om de kwaliteit van de kaartjes eens goed te kunnen bekijken, bestelde ik een proefdruk van een kaartje dat ik heel leuk vind. Ik hou van sterren en dit kaartje vind ik heel mooi. Niet te druk, vrij simpel en ik vind de kleuren ook erg mooi. Als je een proefdruk bestelt, krijg je 2 kaartjes en een envelop thuisgestuurd. Het ene kaartje is mat en de andere is glanzend, en dat maakt het wat makkelijker over welke uitvoering je uiteindelijk wilt kiezen.

daan 1

Op de foto’s zie je het verschil niet zo goed, maar mijn voorkeur gaat uit naar de matte versie. Ik ben trouwens heel positief over de kwaliteit. Het zijn mooie, dikke kaarten en de kleuren zien er goed uit.

Het kaartje hierboven is absoluut één van mijn favoriete kaartjes, maar nog steeds ben ik er nog niet helemaal uit. Gelukkig heb ik nog even!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

8 gedachten over “Nog steeds op zoek naar een geboortekaartje

 1. Milou schreef:

  Ik heb mijn kaartjes ook via geboortepost. Er ging iets fout bij de proefdruk, maar dat hebben ze zó goed afgehandeld! Ik kreeg voor ik mijn echte kaartje bestelde persoonlijk contact met ze, zodat we zeker wisten dat alles goed zou gaan. Echt heel fijn. Niet zo ‘mega’ als sommige andere kaartjessites.

 2. Liess schreef:

  Ik schrok een beetje toen we kaartjes gingen zoeken naar hoe duur ze per stuk waren!
  Onze kaart is van kaartje2go.nl en ik vond de kwaliteit tegenvallen.

 3. Jessica schreef:

  Het lijkt me echt heel lastig om een kaartje te kiezen. Ik vond onze trouwkaart al lastig… laat staan een geboorte kaartje! Ik vind hem wel heel erg mooi die je hierboven hebt staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.