‘Mama ik lijk op een prinsesje!’ – Nomi’s nieuwe Quapi oufit

quapi jurk

‘Mama ik lijk op een prinsesje!’ riep Nomi toen ze haar nieuwe Quapi outfit aan had. Volgens haar dragen prinsesjes altijd roze en ze vond het geweldig! ‘Mag ik dan ook roze schoenen aan?’ Dat leek me een beetje te veel van het goede. ‘Dan mijn prinsessenschoenen!’, en ze kwam aanlopen met haar ballerina’s.

Quapi

quapi

Quapi is een merk wat Nomi ontzettend goed past. De pasvorm is echt perfect voor haar! Vorig jaar had ze een paar jurkjes van Quapi die ze heel veel gedragen heeft, maar helaas worden ze nu echt te klein. Samen met haar zocht ik een nieuw jurkje uit en ze was dolenthousiast toen hij binnenkwam, inclusief bijpassende roze maillot. Nomi kan echt heel blij worden van kleding en ze vond het prachtig.

quapi sale

Deze items komen uit de nieuwe wintercollectie voor meisjes. De collectie begint bij maat 86/92 en gaat tot en met maat 158-164. Voor Nomi ging ik nu voor maat 110-116.. Nomi is 102 cm lang en ze weegt ongeveer 16 kilo, en het setje zit haar heel goed. De mouwen zijn nog wel iets aan de lange kant en verder kan ze er in de lengte ook nog wel iets in groeien. Gelukkig maar, want hier komt ze vast de winter wel mee door! De jurk kost € 39,95 en voor de maillot betaal je € 14,95.

quapi 2019

Het jurkje is a-symmetrisch, aan de ene kant is hij langer dan aan de andere kant. Dat maakt het lekker speels en net even anders dan anders. Ook Lenn vindt Nomi’s nieuwe outfit erg mooi haha!

jurkjes

Ik was al groot fan van Quapi, en dat ben ik nu alleen maar meer geworden. We hadden nog geen ervaring met de maillots, maar daar ben ik ook heel tevreden over. Ze zijn heel elastisch en volgens Nomi zit het heel lekker. Ook over het jurkje kan ik alleen maar positief zijn. Hij staat ontzettend leuk en hij is lekker warm voor de winter!

Meer informatie over Quapi vind je op Quapikidswear.nl.

Dit setje hebben we gekregen.

Een gedachte over “‘Mama ik lijk op een prinsesje!’ – Nomi’s nieuwe Quapi oufit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.